ACI REÇETE HUKUK VE EKONOMİ ALANINDA REFORM GÜNDEMİNE DAİR MESAJ İRFAN UZUN

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ACI REÇETE için yapmış olduğu basın açıklamasında şu sözlere yer verdi "Değerli Vatandaşlarım,

Mevcut iktidarın açıklamada bulunduğu malum konu ile ilgili görüşlerimi sizlere belirtmek isterim.

 

Cumhurbaşkanı ve Akparti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklamada, "hukuk,ve ekonomi alanında reform başlatacağız" ifadesine istinaden,18 yıldır yanlış yönetmenin, yanılmış olmasının faturasını haklımıza "Acı Reçete" olarak sunması, ADALET BİRLİK PARTİ si, GENEL BAŞKANI, olarak beni derinden üzmüştür.

 

Belirtmek isterim ki ülkemizin büyük umutlar ile seçtiği daha iyi bir yönetim ve daha müreffeh bir hayat için yetki verdiği mevcut iktidarın halkın bu anlamda bütün umutlarını hayallerini boşa çıkartmış, halkını borç batağına sürüklemiştir,

 

Mevcut iktidarın bu halkı ve Türkiye Cumhuriyeti ni, yönetmekte  zorlandığı aşikardır,

Yanlı ve yanlış yönetmeninin faturasını halkımıza "ACI FATURA"  olarak ödetmek istemesi bu ülkenin bir ferdi olarak beni ziyadesiyle üzmüştür.

 

Asil Milletimin ödemiş olduğu vergi, ve o vergilere ek vergi şeklinde halkının cebine göz dikerek, her bir yurttaşımı para kaynağı olarak görmekten imtina etmeyen iktidar! en son olarak çalışan yurttaşımın alın teri kıdem tazminatına göz dikmiştir. Yanlış ekonomi uygulamaları ile Yurttaşımın Baba olarak gördüğü Devleti ile Ana olarak gördüğü Vatan şefkatinden mahrum bırakmış aidiyet duygusuna zarar vermiştir.

 

TÜİK enflasyon açıklaması ile pazar enflasyon rakamlarının arasında uçurumlar vardır. Şeffaf olması gereken kurumları halk nezdinde itibar kaybetmiş güvenilirliğini yitirmiştir.

Geçinemiyorum evime ekmek götüremiyorum diyen vatandaşına, bu devirde evine ekmek götüremiyorum diyen yalan söylüyor, diyerek cevap vermekten aciz bir yönetim anlayışı, beni defaten üzmüştür.

 

Bu ülkenin Cumhur başkanı kibir ve güç zehirlenmesine yenik düşerek vatandaşına cevap veremez empati kuramaz hale gelmiştir.

 

Pandemi döneminde vatandaşına destek olacağı yerde, faizle kredi vererek halkı borçlandırmıştır. Küresel sistemin ana kaynağı olan faiz, Ülkemizde en şiddetli haliyle uygulanmaktadır.

Mevcut sorunlara dair, Adalet birlik partisi genel başkanı olarak, eleştiri yapmamın ana sebebi; yurttaşımın ekmeğe muhtaç hale getirilmesi, esnafımın siftah yapmadan kepenk kapatması, çöpten çocuklarına ekmek toplayan vatandaşlarımı görmeyen, İktidar ve kabinesinin yönetim sorunudur.

Gündem değerlendirmesi yaparak halkına "ACI REÇETE" sunan sayın  Cumhur başkanımıza Sormak istiyorum,

 

Bu halk bütün fedakarlığı tüm iktidarlarınız döneminde yapmıştır. kemeri sıkması gereken artık halk değil, başta Cumhur başkanı olarak siz ve kabinenizdir. İzmirde yaşanan deprem alanına bile Bakanlar 100 üzeri Lüks araçlarla gelerek neyin gövde gösterisini yapmak istediklerini anlamış değilim. Bakanların altında 2 Milyon TL değeri olan araçlarla vatandaşa neyin algısını yaşatmak istiyorsunuz.?

 

ADALET BİRLİK PARTİSİ genel başkanı, İRFAN UZUN olarak, halkıma seslenmek istiyorum;

köklü değişim için gelecek için, üreten bir türkiye için, Birlik ve  Adalet için, siz değerli vatandaşlarımın refah seviyesini yükseltmek için, gereksiz vergilerden kurtulmak ve kurtarmak için, sözde değil özde hizmetkarınız olmak adına geliyorum. Unutmayınki Güneş Çıktımı Yıldızlar Gözükmez.

Rabbim Ülkemizi korusun, Rabbim Milletimizi korusun. Hoşçakalın sağlıkla kalın." İfadelerine yer verdi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir