Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, Ekonomi Başkanlığına, Murat ÇEBİ’ yi atadı.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, Ekonomi Başkanlığına, Murat ÇEBİ’ yi atadı. Atama kararı Adalet Birlik Partisi resmi İnstagram ve Twitter hesabından duyuruldu.

Açıklamada “Adalet Birlik Partisi olarak Globalleşen Dünya şartlarında mutlu bir toplum oluşturmanın en birincil temelinin;çekirdek aile ekonomisinin ilkeli, sürdürülebilir ve kendisini yenileyebilen sağlam temeller üzerine oturulması mecburiyeti vardır. Bu irade ise Sayın Partimiz de fazlasıyla mevcuttur. Partimizin %80’nin gençlerden oluşması; sonuca ivedilikle ulaşabileceğimizin en samimi göstergesidir.”

Adalet Birlik Partisi Ekonomi Başkanı Murat ÇEBİ yaptığı açıklamada; “Öncelikle böylesine genç bir olusumun içinde yer aldığım için çok mutluyum. Sayın Genel Başkanımız İrfan UZUN’ ve Değerli Başkanlarımın bana tebliğ ettiği Ekonomi Başkanlığı görevini en iyi seviyede yerine getireceğimi buradan belirtmek isterim. Ekonominin yaşayan bir varlık olduğunun bilinciyle tüm çalışmalarımızı 24 saat üzerinden yürütmek gibi bir mecburiyetimiz var. Bu bilinç doğrultusunda Toplumun herkesimine etki edecek ekonomi politikalarını oluşturacağız. Tüketim ekonomisini asgari düzeye indirgeyerek Üretim ekonomisi sürecini başlatacağız. Bizim toplumumuzda çekirdek aile, evinde mutlaka birşeyler üretir. Balkonunda var olan bir saksıda, 5 çesit sebzeyi üretebilme gibi bir kabiliyet ve isteğe sahiptir. Bu doğrultuda üreten ekonomi modelinde Aileyi merkeze koyarak Global Dünya ekonomisinde en üst sıralardaki yerimizi alacak politikalarımız olacak.

Murat ÇEBİ kimdir.

1979 yılında Trabzon/Araklı’da doğdu, İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara’da tamamladı, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisi, Özel sökterde finans kuruluşlarına ve bankalara hizmet veren bir şirkette Türkiye Grup Müdürü olarak görev almaktadır. Adalet Birlik Partisi Ekonomi Başkanlığını yürütmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir