İL BAŞKANLARI 3. OLAĞAN TOPLANTISI

ADALET BİRLİK PARTİSİ 3. OLAĞAN İL BAŞKANLARI TOPLANTISI 24.10.2020 Cumartesi günü Büyük katılım ve Coşkuyla gerçekleşti.

Adalet Birlik Partisi Siyasete damgasını vurmaya devam ediyor. Genel Başkan İrfan UZUN İl Başkanları toplantısında İl Başkanlarına Çok önemli mesajlar verdi. "Değerli İl Başkanlarım, Ülkemiz adına Her şeyin güzelini yapın, Duygulu akıllı ve ince yaşayın. Zalime kılıç gibi Mazluma Ümit gibi işlesin inceliğiniz. Sözlerine yer verdi. Yoğun bir katılım sağlanan toplantıda Dünya ve Ülke gündemine dair mesajlar veren İrfan Uzun Azerbaycan'ıda unutmadı. Ermenistanı ve Birleşmiş Milletleri kınayan UZUN, "Kıymetli hazirun. Birleşmiş milletlerin, 5 daimi ülkesinden 3 ü Minsk grubunun da üyeleridir. Minsk grubu üyesi olan Fransa, ABD ve Rusya!! Bile isteye 30 yıldır Azerbaycan toprağı olan Karabağ’ı vermemek ve çözümsüzlük için uğraş verdiğini. Barışın önüne engel olduklarını çok iyi bilmekteyiz. Birleşmiş Milletler ve Avrupa birliği de bu güne kadar  Azerbaycan lehine hiçbir olumlu adım atmamıştır. "Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve Ermeniler tarafından haksız hukuksuz bir şekilde işgal edilmiştir. 30 yıldan bu yana barış içinde çözüm olsun diye sabırla bekleyen Azerbaycan için topraklarını kurtarmak en meşru hakkıdır. Ve bunu askeri bir disiplinle, savaş kurallarına uyarak, hukuk çerçevesinde ve insani değerleri gözeterek yapmaktadır. Tüm dünyanın çok iyi bildiği bir şey vardır ki oda; TÜRK her ne şartta olursa olsun mazluma zarar vermez. Ermenistan ise savaşarak başaramadığını masum halkı hedef alarak evleri, okulları, hastaneleri, yerleşim yerlerini bombalayarak, sukut füzeleri atarak yapmaya çalışmaktadır. Çocukları ve sivilleri öldürmekten zerre vicdan azabı duymuyorlar. Biz çok iyi biliyoruz ki Ermenistan Devleti PKK'nın hamisi ve artığıdır. Ermenistan; Kışkırtma ve Yıldırma politikası izleyerek Can Azerbaycan’ın kendi topraklarına saldırmasını ve dolayısıyla Hocalı katliamında yaptıkları gibi Rusya'nın da Azerbaycan’a saldırmasını meşru kılmak istiyor. Fakat Şu çok iyi bilinmelidir ki; değil Minsk üçlüsü ülkeler, Tüm Dünya devletleri Ermenistan’ın yanında durmaya, sivillerin ve çocukların katledilişlerine seyirci kalmaya devam etseler dahi, Karabağ kızıl Elmadır, Karabağ Azerbaycan’dır. Karabağ Türkiye’dir. Karabağ Türki Devletleridir ve Karabağ Adalet Birlik Partisidir. Masum Çocukların ölümüne sebep olan Ermenistan Devletini ve dahi buna göz yuman dilsiz şeytan konumundaki Birleşmiş Milletleri esefle kınıyorum." sözlerine yer verdi.

Adalet Birlik Partisi İrfan UZUN
Adalet Birlik Partisi
Adalet Birlik Partisi Kadın Kolları

Sözlerine devam eden Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, "Kıymetli Hazirun. Adalet Birlik Partisinin Tüm Teşkilatları ve üyeleri Türkiye’ye inanıyor. Ve sadece bazılarımızın başarılı olmasının yeterli olmadığını biliyor. Çünkü meşhur bireyciliğimizin yanı sıra, Türk  destanında başka bir içerik daha var: Hepimizin tek bir insan olarak bağlı olduğumuz inancı. Güney Doğuda okuyamayan bir çocuk varsa, bu benim için önemli, çocuğum olmasa bile. Bir yerlerde reçeteli ilaçlarını ödeyemeyen ve ilaç ile kira arasında seçim yapmak zorunda olan yaşlı bir vatandaş varsa, bu benim büyükannem olmasa bile hayatımı daha fakir yapar. Bir avukat veya yasal süreç olmaksızın toplanan bir Arap Türk aile varsa, bu benim sivil özgürlüklerimi tehdit eder. İşte o temel inanç, o temel inanç, ben kardeşimin bakıcısıyım, bu ülkeyi işler kılan da kardeşimin bekçisiyim. Bireysel hayallerimizin peşinden gitmemize ve yine de tek bir Türk ailesi olarak bir araya gelmemize izin veren şey budur. Şimdi biz konuşurken bile, bizi bölmeye hazırlananlar var, değişim ustaları, 'her şey gider' politikasını kucaklayan olumsuz reklam satıcıları. Onlara bu gece diyorum, liberal Türkiye ve muhafazakar Türkiye yok; Türkiye Cumhuriyeti Devleti var. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Gürcü, Boşnak, çeşitli etnik gruplara mensup bu insanlar Türkiye`nin çimentosu. Mozaik taşları bunların da tamamı  Türkiye Cumhuriyeti Devletidir." Sözleriyle Salona Damgasını vuracak sözlere yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir