LİDERLER EĞİTİMİN SİYASETİ OLMAZ DEDİLER!!!

İRFAN UZUN KEMAL KILIÇDAROĞLU

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine ziyaret etti.

CHP’nin düzenlediği “Eğitim Çalıştayı” sonrası gerçekleşen ziyarette iki Genel Başkan yaklaşık 1 saati aşkın süre baş başa görüştüler. Nezaket ziyareti şeklinde ve basına kapalı yapılan görüşme sonrası bir açıklama yapan Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı (AB Parti) İrfan Uzun, Eğitim, Yazılım, Sosyal Medya ve Adalet ağırlıklı yapılan görüşmede Ülkenin içinde bulunduğu sorunları konuştuklarını söyledi.

Sayın UZUN; yapılan davetin siyaset üstü bir mesele olan Milli Eğitimin geleceğini şekillendirmek ve katkı sunmak adına Tüm siyasi partilerin bu Çalıştay’ da yer almış olmasını Ülkemiz için yürekten isterdik dedi.

 

Ayrıca Ülke yönetimini ele aldıklarında SINAV SİSTEMİNİ kaldıracaklarını; bunun yerine bütün okullara AR-GE merkezleri kurarak öğrencinin yeteneklerinin ön planda olduğu projeler ile Dünya da Eğitim sisteminde Türkiye Cumhuriyetimizin adını ilk sıralara yazdıracak öğrenciler yetiştireceklerini dile getirdi.

 

Adalet Birlik Partisi olarak Türkiye'nin her sorununa çözüm önerileri ve reçeteleri olduğunu belirten İrfan Uzun, “, Başta Eğitim, Yazılım, Tarım,  Ekonomi, Adalet olmak üzere acil çözüm bekleyen Ülke sorunlarımız var. Hali hazırda bu mevcut sorunlara ivedi çözüm sağlayacak kalıcı projelerimiz mevcut olup, bu projeleri siyasi menfaat gözetmeksizin Tüm Siyasi Partiler ile paylaşmaya hazır olduklarını söyledi.

Adalet ve Birlik Partisi olarak, genç ve birikimli kadromuzla ülkeyi yönetmeye hazırız, şimdi hızlı bir şekilde ülkemizin tamamında teşkilatlarımızı oluşturuyoruz ve yapılacak genel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi

EĞİTİM ÇALIŞTAYI ADALET BİRLİK PARTİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir