Manifesto

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN Yayınladığı Manifesto da "

Adalet Birlik Partisi Manifestosu Değerli Vatandaşlarım
Partimiz Sağ ve Sol ayırımı yapmadan, Her iki tarafında ileriyi görenleri ile beraber yürümeyi ilke edinmiş %80’i gençlerden oluşan yeni siyasi bir oluşumdur.

Partimiz Yeni bir parlamenter sistem, Sağlam bir anayasa herkesin eşit olduğu, herkesin özgür olduğu, herkesin rahatça hareket edebileceği özgürce yaşayabileceği bir Türkiye için yola çıktı. Farklı kesimlerin bir araya gelip Demokrasiyi, Özgürlüğü, Eşitliği esas alarak kuracağımız bir yönetim anlayışını uygulamaktır.

Bizim siyasetimizde Kimlikler, İnançlar, Mezhepler, yoktur İdeolojiler üstü bir siyaset anlayışıdır. Bizim siyasetimizde Lazları, Kürtleri diğer Etnik gurupları da mutlu edecek bir cümle edelim, Milliyetçileri de Mutlu edelim, Atatürkçüleri de mutlu edelim Endişesi taşımayan bir siyaset anlayışına sahip siyaset yürütmemekteyiz. Aynı zamanda da bütün bu toplum kesimlerini mutlu edecek icraatı üslubu, yaklaşımı içinde barındıran bir anlayış yürütülmektedir.

Bizim siyasetimizde kimlikler üzerinde kadrolaşma olmayacaktır. Bizim siyasetimizde inanç esaslı bir birliktelik yoktur. Bizim siyasetimizde ideoloji Atatürkçülük gibi bir gruplaşma yoktur. Bizim siyasetimiz de Benle, öbürüyle yani Erdoğan’la, Kılıçtaroğlu’yla, Bahçeli’yle, Demirtaş’la, Akşener’le, Karamollaoğlu’yla ve Yargıtay Sitesinde kurulmuş olan 75 Siyasi Parti başkanları ile Kafa kafaya verip Yeni bir Türkiye yeni bir anayasa topluluğu oluşturmayı amaçlayan bir siyaset yürütmek için yola çıkan siyasi partiyiz.

Bizim siyasetimiz ile bizimle beraber BİZDEN kavramını değişmeye başlamasını sağlayacak yöntemler geliştiriyoruz,

BİZ dediğinizde Lazları, Kürtleri diğer etnik gurupları değil, BİZ dediğinizde Atatürkçüleri değil, BİZ dediğinizde Sünnileri , Alevileri değil, BİZ dediğinizde CHP lileri değil, BİZ dediğinizde AK partilileri değil, BİZ dediğinizde Türkiye’yi kastedecek yeni bir BİZE ihtiyacı gördüğümüz için bu yola çıktık.

Öncelik EĞİTİM, Öncelik YENİ BİR SİSTEM, Öncelik YENİ BİR ANAYASA, Öncelik YENİ BİR TOPLUMSAL YAPI, Öncelik BOZULMUŞ ÇEKİRDEK AİLE YAPISININ ONARIMI, Öncelik YENİ BİR MEDYANIN ORGANİSAZYONUNDAN TÜM GÖRÜŞE ALAN AÇMAK, Öncelik TOPLUMSAL DEĞERLERİN YÜCELTİLDİĞİ DÜRÜSTLÜĞÜN ESAS ALINDIĞI LİYAKATİN OLMAZSA OLMAZ DEĞER KABUL EDİLDİĞİ bir siyasi oluşumuz.

Ama bu bir düşünce olacak bir görüş değil önce kendimizden başlamak lazım bu yüzden senin desteğine ihtiyacımız var.

Biz Türkiye’yi bu tıkanıklıktan çıkartacak eşitler arası eşit bir yapıdayız birlikteliği sağlayabilecek tamamen birinci önceliğimiz Türkiye’yi Parlamenter yapıya denetlenebilir bir yönetim anlayışına kuvvetler ayrılığının olduğu bir sisteme döndürmek. Oluşan tahribatı yoluna sokmak için yola çıktık.

Adalet Birlik Partisi
Genel Başkanı
İrfan UZUN
#Manifesto
#AdaletBirliPartisi
#GenelBaşkan
#İrfanUZUN"

ifadelerine yer verdi.

AdaletBirlikPartisiİrfanUZUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir