Uzun: ‘Seçimi Kazanan Ekrem İmamoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi’

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla Ekrem İmamoğlu’na başarılar diledi.

“Öncelikle 23 Haziran 2019 Yılında yapılan İstanbul Seçimlerinde 16 Milyonluk İstanbul’umuzu yönetmek üzere çıkmış Olan Sayın Binali YILDIRIM, Sayın Necdet GÖKÇINAR, Sayın Mustafa İlker YÜCEL’ ede böyle bir kutsal göreve talip oldukları için teşekkürlerimi sunarım.
Hak ve hukukun üstünlüğü ile adalete olan inancını bir kez daha ortaya koyan ve bunu demokrasi şölenine dönüştüren aziz milletimize sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Kıymetli İstanbullu hemşerilerimizin hangi görüş, inanç ve kimliğe sahip olursa olsunlar sandığı kardeşlik ve dostlukta buluşturmaları da tüm dünya için ders alınacak nitelikte Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücünü bir kez daha ortaya koyan bir davranış olmuştur.
Demokrasiye inancımızı kaybetmediğimiz gibi milletimizin de inancı bu şekilde devam etmiştir. İstanbul halkına, Adalet Birlik Parti teşkilatımıza ve üyelerimize bu süreçte teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'na Yeni görevinde başarılar dilerim.” ifadelerine yer verdi.

AB Parti Başkanı irfan UZUN
AdaletBirlikPartisiİrfanUZUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir