Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN’dan İsrail’e kınama mesajı

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı İrfan UZUN’dan İsrail’e kınama mesajı yayınladı.

Kınama Mesajı: Filistin’deki Sivil Katliamı Protesto Ediyoruz Sayın İrfan Uzun, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı yaptığı açıklamada "Bugün, Filistin’de yaşanan trajik olaylar karşısında yüreklerimiz kan ağlıyor. İnsanlık adına utanç verici olan bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı acı ve zulüm, vicdan sahibi her bireyi derinden etkilemektedir.

Sivil halkın üzerine düşen bombalar, bebeklerin, çocukların, kadınların ve yaşlıların hayatını alıyor. Bu vahşetin son bulması için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerekmektedir. İsrail’in saldırılarına son verilmesi ve Filistin halkının haklarına saygı gösterilmesi için elimizden geleni yapmalıyız.

Türkiye olarak, insan haklarına saygılı bir ülke olarak, Filistin halkının yanındayız. Bu katliamı protesto ediyor, Filistinli kardeşlerimize destek veriyoruz. Dualarımız, masumların acısıyla yanıp kavrulan Filistin halkı içindir.

ABP-GENEL-BASKANI-IRFAN-UZUN-CUMHURBASKANLIGI-ADAYLIGINI-ACIKLADI

Rabb’im, zalimleri kahru perişan eylesin ve masumların acısını dindirsin. Adalet ve barışın hakim olduğu bir dünya dileğiyle…" ifadelerine yer verdi. 

irfanzuun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir