Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN’dan Sanatçılar Odasına tam Kadro Ziyaret

TerlanKAYA

İstanbul Sahne, Perde, Film, Eğlence Yerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na Adalet ve Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN,  Genel Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter, İstanbul İl Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı ile bir ziyaret gerçekleştirdi.

Merkezi Üsküdar’da bulunan ülkenin tek sanatçılar olan, İstanbul Sahne, Perde, Film, Eğlence Yerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tarlan KAYA bu gün,  Adalet Birlik Partisi genel Başkanı İrfan UZUN ve Ekibini ağırladı.

Üsküdar Oda merkezinde gerçekleşen ziyarete Genel Başkan İrfan UZUN’un yanı sıra Genel başkan yardımcısı Bilal BEKTAŞ, Genel başkan yardımcısı Hatice ilknur UZUN, Genel sekreter Duygu Gündoğdu, İstanbul İl başkanı Mustafa Şükür Aycı, İstanbul İl başkan yardımcısı Ersin varao ve İstanbul sahne sanatçıları derneği başkanı Ayhan Ak katıldılar.
Konuklara sanatçılarının sorunlarının çözümlerine dönük çalışmalar hakkında bilgi veren oda başkanı KAYA, pandemi ile birlikte ağırlaşan sorunları anlattı.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN “sanatçılar odasının varlığından yeni haberdar oldum ve  çok mutlu oldum, esnaf ve sanatkarlar odaları çok önemli, bu konuda bizler nasıl bir katkı verebiliriz diyerek sizlerden çalışmalar hakkında bilgi almak istedik, arkadaşlarımızla birlikte kısa sürede bu ziyareti gerçekleştirmiş olmaktan mutluyuz, verdiğiniz bilgiler yasal alt yapı çalışmalarınızda oldukça yol almışsınız, buna ayrıca mutlu olduk, bir hukukçu olarak ben ve arkadaşlarımız çalışmalarınıza her türlü katkıyı vermeye hazırız’ dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı oldukça olumlu geçti.
Toplantının ardından İstanbul sahne, perde, film, eğlence yerleri esnaf ve sanatkarlar odasının üye kayıt kütük defterinde sanata katkı veren birçok ünlünün kayıtlarına bakıldı.
Başka bir toplantıda görüşmek dileğiyle ziyaret sonlandı.
sanatçılar Odası Başkanı Terlan KAYA, Adalet Birlik Genel Başkanı İrfan UZUN'a meslek odalarına ilgilerine ve ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti

TerlanKAYA0
TerlanKAYA5

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir