Askıda Fatura!

Adalet Birlik Parti Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN, bugün yapmış olduğu basın açıklamasında; Parti olarak “FATURANI ASKIYA BIRAKABİLİRSİN” sosyal sorumluluk kampanyasını başlattıklarını, bu sayede işini kaybetmiş geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızın yaşam döngülerinde temel ihtiyaç listesinin en başında yer alan ELEKTRİK, SU, DOĞALGAZ faturalarının ödenebilmesini amaçlamıştır.

Covid19 Gibi Küresel bir pandemi yaşadığımız bu zor günlerde aramızdaki dayanışmayı büyütmek ve geride kimseyi bırakmamak adına yeni bir adım daha atıyoruz. Askıda fatura uygulamamızı başlatıyoruz. Bu sayfadaki ihtiyaç sahipleri,

Adalet Birlik Partisi Tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi ailelerdir. https://abparti.org.tr/birlikteseninlebasaracagiz/ ELEKTRİK, SU ve DOĞALGAZ faturalarını ödemede güçlük çeken vatandaşlarımızı, siz hayırseverlerin desteği ile biraz daha rahatlatmak istiyoruz. Bu kampanyaya destek olacak tüm hayırsever vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla selamlıyorum. Unutmayalım ki "Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez “ ifadelerine yer vermiştir.

İrfan UZUN
Adalet Birlik Partisi
Genel Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir