İrfan UZUN’dan 30 Ağustos Mesajı

Adalet Birlik Partisi genel Başkanı irfan UZUN 30 Ağustos Zafer Bayramı için yaptığı yazılı açıklamada “Kıymetli vatandaşlarım, Mazisi şan, şeref ve zaferlerle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimizin cesaret ve kahramanlığının destanlaştığı, vatanın savunulması ve milletimizin bağımsızlığı uğrundaki azim ve kararlılığının en önemli göstergelerinden birisi olan, 30 Ağustos 1922’de Türk Ordusu’nun zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 97’nci yıl dönümünü bir kez daha kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde başlatılan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin çağdaş bir devlet olarak inşası sürecinde, ordumuzun ve Milletimizin cesaret ve kahramanlığının destanlaşarak hafızalara kazındığı ve şanlı tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan bu büyük zafer, aziz milletimiz için birlik ve beraberlik duygusu ile bağımsızlık tutkusunun abideleştiği bir onur ve gurur kaynağımız olmuştur.

Malazgirt'le başlayan Anadolu'yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, 7 düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik. 30 Ağustos Zaferi, bu kararlılığımızın yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adıdır.

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, ülkemizin bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü, huzur ve güveni için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ve şehit ailelerimizi bir kez daha şükranla anıyor ve saygılar sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Adalet Birlik Partisi

Genel Başkanı

İrfan UZUN

30Agustos1922

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir