1. OLAĞAN BÜYÜK KONGREYE GİDİYOR

ADALET BİRLİK PARTİSİ 1. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE BASIN AÇIKLAMASI

Aziz Milletimizin istiklal ve istikbalimiz için vereceği tarihi bir kararın arifesindeyiz.

Adalet Birlik Partisi ve Adalet Birlik Partisine gönül verenler, 2,5 yılın her gününü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı verilen haklı bir mücadeleyle geçirdi.

2,5 yılın içerisinde kritik yıllar, kritik günler - saatler, kritik zamanlar oldu.
Bu kritik eşiklerin her biri sağduyuyla, tecrübe ve birikimle, sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı.

Türkiye siyaset sahnesinde her şeyiyle genç ve yeni bir parti var artık... !

Kurucu Liderimiz ve  Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN ‘un önderliğinde, 06 Haziran 2018 tarihinde resmi olarak kurulan Adalet Birlik Partisi genç, dinamik ve güçlü kadrosunun özverili çalışmalarıyla Türkiye çapında İl teşkilatlanmalarını tamamlamış olup, Türkiye’de seçime girmeye hak kazanmış az sayıda siyasi partiden biri olmuştur…

Adalet Birlik Partisi ve Adalet Birlik Partisi kadroları bu zaman diliminde yaşanan her bir olaydan güçlenerek çıkmakla kalmadı, milletimizle olan bağını daha da sıkılaştırdı.

Geçen 2,5 yılda her sıkıntının, darboğaz gibi görülen her geçidin, sabırla ve azimle aşılmasının bir semeresi olarak ülkemizin kazanımlarına eklendi.

Bütün bunlar olurken Adalet Birlik Partisi'nin dayandığı en büyük güç ise sarsılmaz birliği, milletin duyduğu itimat ve kurulduğu ilk günden itibaren kurucu değerlerine olan sadakatidir.

Çalışkanlık, güven, vatanperverlik, 2023 - 2053 - 2071 vizyonları ve medeniyet değerlerimizi yeniden tüm coğrafyamızla ve dünya ile bütünleştirme hedefi, bu kutlu yolculuğun taşıyıcı unsurlarıdır.

Adalet Birlik Partisi teşkilatları; üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz; ilçe, il, Genel Merkez, kadın kolları, Engelsiz kolları ve gençlik kolları, Genel Merkez teşkilatlarımız ve binlerce seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir.

Ve Adalet Birlik Partisi, Kurucu Genel Başkanımız, Sayın İrfan UZUN'un sıkça vurguladığı ifadesiyle “İnsanlar; sosyal bünyede bir bina meydana getirmek için birbirleriyle kenetlenen, birbirine destek olan, yapı taşları gibi olmalıdırlar. Bu birliktelikler sağlanıp Milletçe Siyasete yön verdiğimizde, bizi hiçbir güç durduramaz. Bizler bu birlikteliği sağlayacak bir hareketin temsilcileriyiz.” bir harekettir. Kendini oluşturan ve geçmişten gelen değerleri kaybetmeyen, onlara sahip çıkan ve o değerler doğrultusunda geleceği planlayan, Eğitime ve Birlikteliğe önem veren, gelişmeyi hedefleyen değerlerinden ve hedeflerinden sapmayan “Milletin Partisidir”.

Adalet Birlik Partisi tarihinin her gününün bir anlamı vardır.

Girilen her yerel ve genel seçimin bir anlamı vardır.

Yapılan her kongrenin bir anlamı vardır.

Cumhuriyetimizin lOO.yılında bölgesinin ve dünyanın saygınlığını tam manasıyla elde edip, insanımızın ve medeniyetimizin tüm unsurlarıyla yükselmesini hedefleyen bir siyasi oluşum hareketidir.

Ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına yine yapıcı bir siyaset anlayışı ortaya koymuştur.
Türkiye'nin siyasi irade ve hükümet iradesi boşluğuna düşeceğini hesap edenler ekonomik, siyasi istikrarsızlıkla birlikte, milli birlik ve kardeşlik sürecini de terörle sabote ederek, milletimizi kazanımları ve hedeflerinden uzaklaştırmaya teşebbüs ettiler.

Bugün üzerinde ısrarla konuşulan siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın kaynağı, özgüvenle attığımız tüm adımların kaynağı olmak yolunda ilerleyen Adalet Birlik Partisi.

Hedefimiz Anayasamızın hükümleri çerçevesinde gittiğimiz 2023 veya olası bir erken seçimde ülkemize tek başına iktidar olma imkânı sunmaktadır.

Adalet Birlik Partisi tek başına iktidar, milletimizin gelecek ümidini yeşertecek, hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır.

Bu kongremiz, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır.

Bu kongremiz, 2023, 2053 ve 2071'e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır
“Bu kongremiz tek başına iktidarın anahtarıdır.”

Adalet Birlik Partisi yeni, genç ve dinamik yapısıyla, özgün fikirleriyle, adalete ve birliğe olan inancı ile siyaseti ve Türkiye’yi değiştirmeye geliyor… 

Birliğimizle, hedeflerimizle Yeni Türkiye yolculuğunun devam edeceği ve milletle olan sözleşmemizi parti olarak yeniden tazeleyeceğimiz 1. Olağan Büyük Kongremizin milletimize, ülkemize, siyasi hayatımıza ve demokrasimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.

 MKYK

XMYP6740
Adalet Birlik Partisi İrfan UZUN
Adalet Birlik Partisi Kadın Kolları
Adalet Birlik Partisi
irfanzuun
1OLAGANKONGRE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir