AB Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Taşören “Kadınlarımızın ve Gençlerimizin desteğiyle 2023 seçimini kazanacağız”

Antalya

 "Kadınlarımızın ve Gençlerimizin desteğiyle 2023 seçimini kazanacağız"

Adalet Birlik Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Taşören

 "Kadınlarımızın ve Gençlerimizin desteğiyle 2023 seçimini kazanacağız"

AB Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin TAŞÖREN, kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasetin asli unsuru olduklarını belirterek, “Bizim şuanda tek hedefimiz 2023 seçimini kazanmak. Çıktığımız bu kutlu yolda 81 il 922 ilçe kurarak milletimizin kalbini kazandık, Şimdi milletçe seçime gidiyoruz ve bunu da hep birlikte kadınlarımızın ve gençlerimizin desteğiyle kazanacağız” dedi. AB Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca 81 ilde düzenlenen, ‘Kadın Emeği Türkiye’nin geleceği Buluşmaları’ çerçevesinde Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde, ‘Kadınlarla Güçlü Türkiye Yolunda’ programı Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin TAŞÖREN

2023'de biz kazanacağız. Seçime gidiyoruz ve bu seçimi de hep birlikte kadınlarımızın ve gençlerimizin desteğiyle kazanacağız” dedi.

"AB Parti teşkilatlarında kadınlara hep destek"
Üreten kadınlara AB Parti teşkilatlarının verdiği desteklerin ortada olduğunu kaydeden Taşören, “ Biz üreten kadınımıza hep destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Eski mantıkla kadın evde oturur diyen bir parti değiliz. Kadın evinde de oturur, çocuğuna da bakar işini de en güzel şekilde de yapar.

"Kadınlar en önemli köşe taşlarından"
AB Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Birsen İŞBİL, kadının; adalet, güzellik, can canan, çekip çeviren, çalışkan, üretken, sıcaklık, merhamet aşk, yuva ve gelecek nesillerin yetiştiricisi olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız İrfan UZUN her koşulda destek olduğu kadınlara çok görev düştüğünün altını çizen İŞBİL, “Çalışmalıyız, üretmeliyiz, yeni projeler geliştirmeliyiz. Yarınlarımız için çok çaba sarf etmeliyiz. Kadınlar bu hareketin en önemli köşe taşlarından biridir. Bizler kadına sözde değil, özde değer veriyoruz. Bunun en önemli göstergesi partimizin her kademesinde görev yapan kadınlarımızdır. Bu bir gururdur” diye konuştu. Çok sayıda kadının ilgi gösterdiği program, protokolün konuşmasıyla devam etti.

Adalet Birlik Partisi’nin gençlerden oluştuğunu, Türkiye'nin en genç yönetimine sahip olduğunu belirten TAŞÖREN, “81 ilde örgütlenmemizi tamamladık. Hiç bir partide olmayan enerjik bir yapıya sahibiz. Biz, millete hizmet etmek için yola çıktık. Şimdiden açıklıyorum, Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN Türkiye İttifakının Cumhurbaşkanı adayıdır.” ifadelerine yer verdi.
Kadın, çocuk, engelli ve hayvan hakları ile ilgili özel komisyonlar kurduklarını anlatan TAŞÖREN, Türkiye'de ilk defa Engelli Kolları Başkanlığı kurduklarını, hayvan hakları konusunda da özel bir rapor hazırladıklarını kaydetti.

ADALET BİRLİK PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANI

HÜSEYİN TAŞÖREN

Telefon: 03124320661 Dahili No: 207

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir