Başkan Adayı Nejla Güveli Piliççi

“ATAŞEHİR’DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESECEK”

Nejla Güveli Piliççi Adalet Birlik Partisi

Adalet Birlik Partisi’nin İstanbul Ataşehir İlçesi Belediye Başkan adayı olarak belirlediği isim Nejla Güveli Piliççi oldu. Nejla Güveli Piliççi, başkan olması durumunda hayata geçireceği projeleri açıklarken, Ataşehir’i fiziksel ve sosyokültürel anlamda çok daha güzel bir yer haline getirmek için hiç durmadan çalışacağını vurguladı.

Adalet ve Birlik Partisi’nin İstanbul Ataşehir için düzenlenen ‘Aday Tanıtım Toplantısı’nda projelerini açıklayan Piliççi, iş yaşantısında tekstil sektöründe Türkiye’nin en önemli firmalarında üst düzey yönetici olarak görev aldı. Sonrasında gıda sektöründe faaliyet gösteren kendine ait bir şirket kuran Nejla Güveli Piliççi, eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nde tamamladı. Adalet Birlik Partisi çatısı altında siyasete atılan Piliççi, Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliği gibi önemli görevleri üstlenmiş ve şu anda Adalet Birlik Partisi Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’nı yürütmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ 53 PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEK

Nejla Güveli Piliççi, düzenlenen toplantıda Ataşehir için hayata geçirmeyi hedeflediği 53 projeyi kamuoyuyla paylaştı. Bu projeler arasında eğitimden ulaşıma, kültür sanattan yeşil alanlara kadar çeşitli kategorilerde özgün ve ihtiyaç odaklı projeler bulunmakta. Piliççi, Ataşehir’in sorunlarını çözmeyi ve ilçeyi dünya standartlarında bir kent haline getirmeyi hedeflediğini belirtti.

İMAR SORUNUNDAN TRAFİK PROBLEMİNİN ÇÖZÜMÜNE KADAR FARKLI PROJELER

Nejla Güveli Piliççi, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, özellikle trafik sorununu çözmek, imar ve tapu problemlerini ortadan kaldırmak, yeşil alanları artırmak gibi konuları ele aldı. Piliççi, toplantıda, Ataşehir’in 15 yaşında genç bir ilçe olduğuna vurgu yaparak, Adalet Birlik Partisi çatısı altında ilçenin tüm sorunlarını çözeceklerine vurgu yaptı.

BİR KESİMİN DEĞİL HERKESİN BAŞKANI!

Piliççi, Ataşehir’in gelişimine katkıda bulunmayı ve gelecek nesillere kalıcı eserler bırakmayı amaçladıklarını belirtti. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek seçimde Ataşehir’in yüzünün güleceğini ve projelerini hayata geçirmek için toplumun her kesiminden vatandaşların desteklerine ihtiyaç duyduklarını ifade ederken, “Sadece bir kesimin, sağın ya da solun değil, ortanın hiç değil… Ben herkesin başkanı olmak için bu yola çıktım. Bu nedenle daha iyi bir Ataşehir isteyen herkesin oyuna talibim” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir