ADALET BİRLİK PARTİSİ DİYARBAKIR YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OZAN KILINÇ

OZAN KILINÇ

YENİŞEHİR İLÇE BELEDİYE

BAŞKAN ADAYI

OZAN KILINÇ KİMDİR?

30 Ekim 1984 yılında Diyarbakır Licede doğan KILINÇ. Eğitimini Açık öğretim fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünde devam ettirmektedir. Diyarbakır Yenişehir ilçesinde Gazetecilik mesleğini yürütmekte olan KILINÇ; serbest ve bağımsız gazetecilik yapmaktadır. Adalet Birlik Partisi lideri ve 14. Dönem Cumhurbaşkanı adayı Sayın İrfan UZUN, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Diyarbakır Yenişehir İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Ozan KILINÇı Yenişehir Belediye Başkan adayı seçti.

Adalet Birlik Partisi lideri ve 14. Dönem Cumhurbaşkanı adayı Sayın İrfan UZUN, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Diyarbakır Yenişehir İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Ozan KILINÇı seçti. Ozan KILINÇ kimdir?

Adalet Birlik Partisi Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ozan KILINÇ, AB Parti Diyarbakır İl Başkanı Recep AYYILDIZ’ın katıldığı “Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı’nda Yenişehir için projelerini açıkladı. Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi Muharrem MUTLU, Enerji ve Tabii Kaynaklardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Muhammet Ali Aksoy, Otomotiv Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Barış YÜZEN, Adalet Birlik Partisi Diyarbakır İl Başkanı Recep AYYILDIZ, Adalet Birlik Partisi Yenişehir İlçe başkanı Mehmet ATEŞ ve Koordinasyon Başkanı ilçe protokolü, teşkilat üyeleri ve Yenişehir ilçe sakinlerinin katıldığı Yenişehir Projeleri büyük ilgi gördü.

Ozan KILINÇ Yenişehir projelerini açıkladı

Belediye Başkan Adayı Ozan KILINÇ, Yenişehir ilçesinin çehresini değiştirmek için ilk adımlarını bu toplantıda attıklarını söyledi.

OKULLARDA SERVİS VE BESLENME ÜCRETSİZ

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi ile ilgili yapmayı planladıkları projeleri ve mevcut ihtiyaçların, sorunların çözümüne yönelik tespit ve düşüncelerini anlattı. Günümüz modern şehirlerinin temel sorunu haline gelen trafik ve otopark başta olmak üzere çevre düzenlemesi ve yeşil alanların çoğaltılarak var olanların da geliştirilip korunmasından, eğitimin temel öğesi okullara, sosyal mekanlar ile spor alanlarının oluşturulmasına kadar bir çok konuda özgün ve ihtiyaç odaklı projeleri aktardı. Ozan KILINÇ; Adalet birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUNun eğitime verdiği değer ortada, Her gün çıkmış olduğu canlı yayınlarda bunu dile getirip öne çıkartarak bizlere anlattığı ve  yolumuza Aydınlık olacak kelimeleri sizlere ileteyim. Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN “İlk okuldan üniversiteye kadar okuyan tüm öğrencilerin öğle yemekleri devlet tarafından karşılanacak. Her okulda eşit, yüksek kalitede yemekler sunulacak. 6 - 7 yaşındaki çocuklara ilaveten atıştırmalık yemekler sağlanacak. İlk okuldan Liseye kadar olan öğrencilerin Giyim Kuşamları devlet tarafından karşılanacak. İlk okula 7 yaşında başlanacak, Çocuklarını okula getirip götüren, ders çalıştıran ebeveynler olmayacak. Okul servisi gereken durumlarda servisler, Kamu hizmeti veren yerel belediyeler tarafından ücretsiz karşılanacaktır.” Belediye Başkanı olduğunda 5393 Sayılı Belediye kanunun tarafıma verdiği yetkilere dayanarak. Diyarbakır’ın Yenişehir ilçemizde ki okullarda bütün öğrencilerimizin öğlen Yemekleri Yenişehir Belediyemiz tarafından karşılanacağını. İletti.

ÜRETİM GÜCÜ BİRLEŞİYOR

“Üretimin Gücü Birleşiyor” Yenişehir ilçesi için yapmış olduğu projelerle bir çok ödül alan Diyarbakır Yenişehir ilçe Belediye Başkan adayı Ozan KILINÇ.
“Üretimin Gücü Birleşiyor” proje başlığı altında Yenişehir Belediyesi Kadın Sosyal Kooperatif Merkezi Projesi'nin uygulanacağını belirterek,’’ Üretimin Gücü Birleşiyor projemiz ile Diyarbakır’da kadın kooperatifçilik bilinci  artırılarak yaygınlaşıp kadın kooperatiflerin kent ekonomisinde aktif kuruluşlar haline gelmesi sağlanacaktır.’’ dedi.

KOOPERATİFÇİLİK YAYGINLAŞACAK

Ozan KILINÇ,  Adalet Birlik Partisi lideri ve 14. Dönem Cumhurbaşkanı adayı Sayın İrfan UZUN onaylamış olduğu Üretimin Gücü Birleşiyor projemiz ile ayrıca gençlerimize ve kadınlarımıza kooperatifçilik modelini tanıtıp birlikte çalışma anlayışının geliştirilmesi, Diyarbakır il ve ilçelerindeki kadın kooperatiflerin kapasitelerini geliştirerek kadın kooperatifleri arasında koordinasyon ve işbirliğini sağlayıp kooperatifçiliği yaygınlaştırıp güçlendirecektir.’ ’dedi.

NESİLLER ARASI DAYANIŞMA SAĞLANACAK

Projesi olduğunu belirten Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ozan KILINÇ, Yenişehir ilçe sınırlarında 65 yaş ve üstü yalnız yaşayan yaşlılara yönelik olduğunu belirterek’’ Projemiz  evden çıkamayan, evden çıkışta zorluk yaşayan, tedavisi mümkün olmayan ölümcül hastalar, bakıma muhtaç veya birlikte yaşadığı aile bireylerinden ya da bakıcısından aldığı hizmetlerin yetersiz kaldığı durumlarda evde bakım hizmetine gereksinim duyan yaşlılar ile kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen yaşlıların günlük yaşamlarında daha aktif bireyler olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Projemizde amacımız yaşlılarımıza yönelik yaşamı kolaylaştırıcı faaliyetler ve hobi kursları ile daha uygun koşullarda yaşamalarını sağlamak ve kuşaklar arası etkileşim modeli ile gençlerle yaşlıları bir araya getirecek sosyal faaliyetler yürüterek iki nesil arasında dayanışmayı güçlendirmek amaçlanmaktadır.’’ şeklinde konuştu.

 GELECEĞE YATIRIM YAPACAĞIZ

Otopark, sokak aralarının darlığı, okulların yetersizliği, yeşil alanların kullanılabilir bölümünün az olması ve spor salonu gibi eksiklikler ile ihtiyaçlar olduğunu belirten Ozan KILINÇ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“14. Dönem Cumhurbaşkanı adayı olan Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN’un bizlere hep ilettiği Partimizin web sitesinde Madde 30 ve Partimizin eğitim Programında da yer alan ve her yerde dile getirdiği gençlerimiz var. “Gençler liseyi bitirmeden bir dalda lisans çıkarsınlar spor yapsınlar, ya da bir çalgı aleti çalsınlar isterim. Yarın hakim, savcı, vali, başkan genel müdür olduklarında bunlar onlara ve etraflarındakilere çok fayda sağlayacaktır diye düşünüyorum. Çocukların liseyi bitirmeden lisanslı spor yapabileceği ortamlar, sahalar oluşturmamız lazım. O yüzden bu gençleri salonlarla buluşturmamız lazım, buluşturacağız da. Gençler için Yenişehir ilçemiz adına vizyon projelerimiz var.

YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OZAN KILINÇ KİMDİR?

30 Ekim 1984 yılında Diyarbakır Licede doğan KILINÇ. Eğitimini Açık öğretim fakültesi Sosyal hizmetler bölümünde devam ettirmektedir. Diyarbakır Yenişehir ilçesinde Gazetecilik mesleğini yürütmekte olan KILINÇ; serbest ve bağımsız gazetecilik yapmaktadır. Adalet Birlik Partisi lideri ve 14. Dönem Cumhurbaşkanı adayı Sayın İrfan UZUN, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Diyarbakır Yenişehir İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Ozan KILINÇı Yenişehir Belediye Başkan adayı seçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir