Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Parti Genel Merkezinden yapılan açıklamada, 29 Ekim 2021 Günü Saat 17:00 de İstanbul Büyükçekmece de Parti Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN Esnaf ziyareti gerçekleştireceğini iletti.

Genel Başkanla yapılan röportajda Sayın UZUN; “Güçlü esnaf, güçlü Türkiye diye yola çıktık, esnafın bölgesel kalkınmayı hızlandırdığının altını çizerek sözlerine şöyle devam etti: “Esnafın güçlenmesi Ülkemizin güçlenmesi demektir. Bu yüzden sık sık onlarla bir araya geliyor, fikir alış-verişinde bulunuyoruz. İhtiyaçları varsa, elimizden gelen desteği gösteriyoruz.

 

Başkan UZUN, gerek ilçe halkıyla, gerekse esnafla sürekli iletişim halinde olduklarını da belirtti. Başkan UZUN, “Hep Birlikte Daha İyiye diyerek çıktığımız bu yolda Ülkemizi hak ettiği yere ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sadece hizmetlerimizle değil, muhabbetimizle de komşularımızın gönlünde yer edinebilmişsek ne mutlu bize” diye konuştu.

 

Tüm Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan UZUN,  29 Ekimde startı vererek her gün bir ilçemizin esnaflarını ziyaret edeceklerini ve sorunlarla ilgili çözümleri onlarla beraber bularak ülke yönetimine katkıda bulanacaklarını iletti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir