Uzun Yazılım – Domain® ve Hosting® Türkiye’de Yazılım Şirketleri Arasında 3 Sırada…

uzunlogo

Uzun Yazılım™ Yazılım Şirketi olarak Küçük İşletmeden Şirketlere kadar
ve çalışma alanlarınız sektörünüz ve iş yerlerinizin büyümesi ve iyi bir kitleye ulaşmasına yardımcı olacak bir ekiple karşınızdayız.. Domain ve Hosting Şirketini 2018 yılında kurarak yazılım sektöründe bir adım daha atmış oluyoruz. Hizmetlerimizi yenileyerek daha güncel hizmetler sağlıyoruz.

“Kuruluş: 02–01-2000” Türkiye’de Uzun Yazılım ™  –Domain® ve Hosting®  Yazılım Şirketi İrfan Uzun tarafından kurularak ilk yıllarda Web Yazılım/Tasarım proje hizmeti verilmiştir. 2018 yılında Serdar Sarıkaya Şirket Ortağı olmuştur. Yeni Hizmetler verilmeye başlanmış olarak 2019’da Web Yazılım Domain Servisi, Web barındırma, Taşıma Katmanı Güvenliği Protokol ve diğer İnternet Hizmetleri sağlanmıştır. Web Yazılım/Tasarım için WordPress Alt Yapısını kullanmaktadır.”

Uzun Yazılım™ Domain (Alan ADI)

 Etki Alanı Yönlendirme ve Maskeleme:Sahip olduğunuz herhangi bir alan adını web sitenize yönlendirin – daha sonra, bu alan adını bir tarayıcıya giren herkes web sitenizeyönlendirilecektir

Etki Alanı Kilitleme:Etki alanı sahipliğinin yanlışlıkla veya kasıtlı olarak aktarılmasını ve ad sunucularınızı yeniden yönlendiren herkesi önleyin.

Toplam DNS Kontrolü:Etki alanı ad sunucusu (DNS) kayıtlarınızı yönetin ve e-postanızı, FTP’nizi, alt etki alanlarınızı ve web sitesi konumunuzu ayarlayın – tümü tek bir kontrol panelinden.

Kayıt Değişikliği:Alan adınızı yeniden atayın (ücret gereklidir) veya alanınız için kişileri değiştirin.

Etki alanınızın durumunu izleyin. Bir değişiklik olursa veya şüpheli etkinlik tespit edersek sizi anında uyaracağız. Mevcut kayıt kuruluşunuzla aşağıdaki adımları tamamlayın:Alan adının kilidini açın.Bir Yetkilendirme Kodu alın (EPP kodu veya transfer anahtarı olarak da bilinir)Yöneticinin iletişim bilgilerinin doğru olduğunu doğrulayın.Bu önemlidir çünkü transfer süreciyle ilgili e-postalar yöneticinin e-posta adresine gönderilecektir. (Tüm transfer bilgilerinin alan adı sahibi ilgili kişinin e-postasına gönderildiği .au alanları hariç.)Varsa Korumalı Kaydı veya Özel Kaydı iptal edin.

Alan Sorumluluk Reddi Beyanları:

Özel tasarruflar yalnızca kaydın ilk yılı için geçerlidir. Özel tasarruflara hak kazanmak için tüm bölümü satın almalısınız.
Nihai fiyat, ek indirimler, ücretler ve promosyonlar nedeniyle farklılık gösterebilir.
Ürünler iptal edilene kadar otomatik olarak yenilenecektir. Hesabınızı ziyaret ederek otomatik yenileme özelliğini kapatabilirsiniz.
Kayıt değişikliği, belirli alanlar için ücret gerektirebilir.

Uzun Yazılım™ HOSTİNG (BARINDIRMA)

Apartman kompleksi gibi düşünebilirsiniz. Yüzlerce sakininin (web sitesi) yaşadığı tek bir büyük bina (sunucu) gibidir. İhtiyacınız olan tüm kaynaklar elinizde olur, ancak birden fazla sakin ile paylaştığınızdan daha az ödersiniz. Kanışlı bir cPanel panosu için daha fazla hız ve kaynağa mı ihtiyacınız ver? Kurumsal Hosting tam size göre.

Kanışlı bir cPanel panosu için daha fazla hız ve kaynağa mı ihtiyacınız ver? Kurumsal Hosting tam size göre. Kurumsal E-postası içerir.Sizin için daha kolay.Ziyaretçileriniz için daha hızlı.Teknik zorluklar olmadan, sunucunun gücü.

 internet sitenizi görüntülemesine olanak tanıyan bir hizmettir. Bir web barındırıcısı, dünya çapındaki diğer bilgisayarların web sitenize bir ağ veya modem aracılığıyla erişmesine izin vermek için sunucularında yer sunar. Web hosting hizmeti sağlayıcıları; sunucular, bağlanabilirlik ve bunlarla bağlantılı web hosting hizmetleri verir.Ücretsiz hizmetler verenlerden tutun da yüksek fiyatlar belirleyerek özel web barındırma hizmetleri sunan, kelimenin tam anlamıyla binlerce web hosting servisi var. Bu servisler, küçük bloglardan büyük kuruluşlara benzersiz barındırma programları sunarak her türlü hosting ihtiyaçlarını karşılarlar.

Web sitenizi bizimle çevrimiçi yapın. Tüm planlar, tek tıkla kurulum,% 99,9 çalışma süresi, 7/24 güvenlik izleme ve kullanımı kolay bir kontrol paneli içerir.Windows web barındırma, ASP.NET, ASP veya SQL Server kullananlar için mükemmeldir. Tek tıkla yüklemenin, sektör lideri yükleme sürelerinin, kullanımı kolay arabirimin ve daha fazlasının keyfini çıkarın.

WordPress Hosting hizmetimiz, ödüllü destek ile 7/24 eşleştirilmiş otomatik kurulum, yedekleme ve yazılım güncellemeleri sağlar. Sadece birkaç tıklama ile başlayın.Size tam kök erişimi ve isteğe bağlı kontrol panelleri, performans izleme ile yedeklemeler, sınırsız trafik ve% 99,9 çalışma süresi garantisi sağlayan SSD destekli VPS Hosting ile tam kontrole sahip olun.

Uzun Yazılım™ SSL (GÜVENLİK)

Her yıl 170.000 kez Suçlular bu kadar sıklıkla etki alanlarını çalmaya çalışır. İşletmeniz etki alanınız üzerine kuruluysa, korumaya ihtiyacınız vardır. Tam Gizlilik ve Koruma, alan adınızı ele geçirerek, kredi kartınızın süresi dolsa bile kaybetmemenizi sağlar.

2 Etki alanınızın ele geçirilmesini neredeyse imkansız hale getirin Kredi kartınızın süresi dolsa bile alanınızı koruyun Özel bir yönlendirme e-posta adresiyle spam’ı önleyin​.

Günlük kötü amaçlı yazılım taramaları ve herhangi bir sorun tespit edildiğinde garantili kötü amaçlı yazılım temizleme ile içiniz rahat olsun.

sertifika ile güvenlik dilini konuşun. Küçük yeşil kilit, ziyaretçilerin verilerini güvende tutacağınızı bilmelerini sağlar.

kurulumunu ve bakımını biz üstleniyoruz – size zaman ve enerji tasarrufu sağlıyoruz. İşletmenizi çevrimiçi büyütürken verilerinizi güvende tutun. Otomatik yedeklemeler ve tek tıklamayla geri yükleme, yolunuza çıkan her şeye hazır olduğunuz anlamına gelir.

 Web sitesinin kimliğini doğrulamasına yarayan,  teknolojisi sayesinde bir sunucuya gönderilen bilgiler özel yöntemlerle şifreleyen dijital bir sertifikadır. Şifreleme işlemi verilerin şifresi kırılamayan, bir tek doğru şifre çözme anahtarıyla okunabilen bir formata getirilmesidir. İnternet üzerinde ticari faaliyet olduğunda çevrimiçi kurum bilgilerini belirleyen elektronik bir şifredir.

Bir web sitesi üzerinde ziyaretçiler ya da müşterilerin isim, adres ve kredi kartı gibi bilgilerini girmesi durumunda sertifika bu bilgileri korumanız için sizlere yardımcı olur. Sertifika Google algoritmasında da çok önemli bir detay olmuştur.  2018 yılının yaz aylarından itibaren sertifikası olmayan tüm web siteleri “Güvenli Değil” şeklinde işaretlenmektedir. Sertifika bu yüzden tüm web siteleri için çok önemlidir.

Sertifikanız tarayıcılar arası, sunucular arası, uygulama ve tarayıcı arası, tarayıcı ve sunucu arasındaki işlemleri şifreler. Ayrıca doğru sunucuya bağlandığınız anda doğru sunucudan işlem yaptığınızı gösteren kimlik doğrulama özelliği vardır. Talep edilen ya da gönderilen verilerin gerekli yerlerde saklandığını emin olmanızı sağlayan veri bütünlüğü vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir