Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığına, Pınar DELİBAŞ’ı atadı.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığına, Pınar DELİBAŞ’ı atadı. Atama kararı Adalet Birlik Partisi resmi İnstagram ve Twitter hesabından duyuruldu. Açıklamada “Genel Başkanımız İrfan UZUN’un takdirleri ile Adalet Birlik Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı’na Pınar DELİBAŞ atanmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerine yer verildi. UZUN; “Adalet Birlik Partisi Gençlik Kolları'nın bir okul olduğunu ve bu okuldan yetişenlerin Türk siyasetinde her an yeni açılımların, yeni yürüyüşlerin, yeni hedeflerin öncüsü olacağını umduğunu dile getirdi.” Devamında Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, yaptığı yazılı basın açıklamasında  göreve yeni gelen Adalet Birlik Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Pınar Delibaş'a yeni görevinde başarılar diledi. Adalet Birlik Partisin de makamların değil, davanın önemli olduğunu kaydeden Uzun, " Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Gençlik Kolları Genel Başkanı AKSOY, göreve gelen Pınar Delibaş’ın İstanbul Gençlik Kolları başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğinden şüphelerinin olmadığını, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve AB Parti çatısı altında bulunan herkesin devraldığı bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterdiğini belirtti.

 

İstanbul İl Başkanı Altuğ ERGÜZEL; Göreve getirilen İstanbul Gençlik Kolları başkanı Pınar Delibaş’a yeni görevinde başarılar diledi. Devamında “Gençlerimizin Adalet Birlik Partimizde görev ve sorumluluk alması ve ‘ben varım’ demesi çok önemli bir davranıştır. Biz bu görevi çok önemsiyoruz ve kutsal sayıyoruz. Tüm Gençlik Kolları üyelerimizi canı gönülden kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

Pınar DELİBAŞ kimdir?

15 Mart 1997’ yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaöğretim eğitim hayatını İstanbul’da tamamladı. Esenyurt üniversitesi sosyal hizmetler bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Pınar DELİBAŞ; genç yaşta Adalet Birlik Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları başkanlığını yürütmektedir.

AdaletGençlik

İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir