Türkiye’nin en genç Kadın Kolları Genel Başkanı ve En genç Gençlik Kolları Genel başkanlığına sahip olan Tek Siyasi parti olmamızın gururunu yaşıyorum

AdaletBirlikPartisiGençlikKollarıveKadınKoları

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İstanbul Teşkilatıyla buluştu

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısın da konuştu.

Türkiye'nin en genç Kadın Kolları Genel Başkanı ve En genç Gençlik Kolları Genel başkanlığına sahip olan Tek Siyasi parti olmamızın gururunu yaşıyorum.  Partimiz teşkilatlarında görev alan bu genç ve kalbi güzel başkanlarım Gençlere ve Kadınlara daha iyi bir Türkiye sevdasıyla yaşamaları için canla başla çalışıyorlar.

UZUN, Türkiye'de siyaset yapmanın, Türkiye’de bu yolla iktidara gelmenin, başarılı olmanın ilk şartının gençlerle beraber İstanbul'da güçlü bir şekilde var olmak olduğunu söyledi.

"İstanbul'da yoksanız Türkiye'nin kalanında ne yaparsanız yapın başarıya ulaşamazsınız. Bizim seyri siyasetimizde de İstanbul adeta amiral gemisi mahiyetinde bir öneme sahip olmuştur." diyen UZUN, 1994'li yıllardan itibaren siyasetin her kademesinde adeta çekirdekten yetiştiklerini aktardı.

UZUN, Genel merkezdeki, teşkilatlardaki, belediyelerdeki pek çok isimle siyaset ve yol arkadaşlıklarının o yıllardan beri devam ettiğini dile getirerek, "Sorumluluğumuz tüm Türkiye'yi, tüm bölgeyi, tüm dünyayı içine alacak şekilde genişlerken, İstanbul en büyük enerji ve moral kaynağımız olmaya devam ediyor. Unutmayınız, İstanbul'da en iyisi olamazsak Türkiye'de teşkilatlanamayız. Buna karşılık İstanbul'da en iyisi olursak Türkiye'de şahlanışımız çok daha hızlı olacaktır." diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir