Adalet Birlik Partisi Sancaktepe ilçe binası silahlı kişi veya kişiler tarafından tarandı

ilçebinasısancaktepe

Adalet Birlik Partisine Silahlı Saldırı...

Adalet Birlik Partisi İstanbul İl başkanlığından yapılan açıklamada Sancaktepe ilçe teşkilatına otomatik silahlarla yaylım ateşi açıldığı açıklandı. Açıklama İstanbul İl Başkanı Mustafa Şükür AYCI tarafından medya grubu ile paylaşıldı.

Adalet Birlik Partisi İstanbul Sancaktepe İlçe başkanlığına yapılan silahlı saldırıyı İl başkanı Mustafa Şükür Aycı Basın mensupları iletişim grubunda paylaştı.

İl başkanı Mustafa Şükür Aycı  "ADALET BİRLİK   PARTİSİ İSTANBUL SANCAKTEPE İlçe başkanlığına akşam saatlerinde kişi veya kişilerce otomatik silahlar ile saldırı düzenlenmiştir.

Saldırıda can kaybı olmamıştır.

Bu saldırının faillerinin ivedi bir şekilde bulunup gereken cezaları alması en büyük temennimizdir.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İRFAN UZUN'unda köyü olan Trabzon Köprübaşı köyünde ve ailesinde üç siyasi şehit bulunmaktadır.

Sancaktepe İlçe Başkanımız Sayın Kerem Tefekli ye İstanbul İl Başkanlığı olarak geçmiş olsun diyoruz.
Yapılan bu saldırıyı Kınıyoruz. " ifadelerine yer verdi.

Adalet Birlik Partisi
İstanbul İl başkanı 
Mustafa Şükür AYCI

sancaktepe ilçe binası
irfanzuun

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN Sancaktepe ilçe Binasına yapılan silahlı saldırı sonrası yaptığı açıklamada.

"Adalet Birlik Partisi İstanbul ili Sancaktepe ilçe binamız silahlı kişi veya kişiler tarafından taranarak ilçe binamız kurşunlandı. İçeride görevli hiçbir arkadaşımız bulunmamaktaydı. Saldırının faili de azmettiricileri de bellidir. Partimize yapılan Saldırı bireysel bir mesele değildir. İstanbul Valiliğine ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne can güvenliğimiz olmadığını defalarca yazılı olarak ilettik. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü buna sessiz kaldı. Bugün akşam saatlerin de Mesai sonrası İlçe binamızı kurşunlayan kişi veya kişiler, bizi ve arkadaşlarımızı katletmek üzere çıkmış olabilirlerdi. Başka bir saatte olsa, İlçe binamızda olan bütün arkadaşlarımız katledilecekti. Herhangi bir olumsuzluktan iktidar ve kışkırtıcılar sorumlu olacaktır. Bu saldırıdan İçişleri Bakanlığı sorumludur. Politik hedef göstermeler son bulmazsa yeni saldırılar yaşanacaktır. Demokratik siyasetin dışına çıkartılmaya çalışılmakta olduğunu görüyoruz. Belli ki birileri Bizim yükselişimizden rahatsız. Bu saldırı sessiz çoğunluğun sesi olduğumuzu bize olan sevginin muhabbetin ilginin malum kişi veya kişileri rahatsız ettiği aşikârdır. Herkesi Adalet Birlik Partisine ve demokrasiye sahip çıkmaya, sessiz kalmamaya davet ediyorum.

İrfan UZUN
Adalet Birlik Partisi
Genel Başkanı" İfadelerine yer verdi.

kurşunlanan bölüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir