Adalet Birlik Partisine rekor bağışlar yağıyor

AdaletBirlikPartisibirinciicraKurulu2

06.06.2018 Yılında Gençlerle kurulan Adalet Birlik Partisi Resmi hesabına vatandaşlarca Bağış yağmaya başladığını bildirdiler. Parti MKYK sından edinilen bilgiye göre, Ülkenin şu anki durumundan memnun olmayan çok büyük bir kitle var, bu kitle iktidarın ülkeyi yönetemediğini ve artık yönetim değişikliğine ihtiyaç olduğunu gören vatandaşlar. Adalet Birlik Partisinin Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN’unun ve Partinin projelerini takip ederek, Ülke yönetiminde söz sahibi olmaları adına yüksek miktarlarda Bağış yapmaya başladıklarını dile getirdiler.

Adalet Birlik Partisinin Genel Başkanı seçilen İrfan UZUN’unun yardımcıları , Perşembe akşamı ilk ve en sadık mali destekçilerinden bazıları için bir gala kutlamasına ev sahipliği yaparken , başarılarının büyüklüğünü gösteren yeni bilgiler yayınladılar: Onun kampanyası ve seçimle ilgili diğer şeyler için yaklaşık 1 milyar TL bağış toplayacak çalışmalar hazırlandığını dile getirdiler.

XMYP6740

Çarpıcı toplam, kampanyası, Büyük kongre, geçiş ve yaklaşan açılış için önceden kaydedilmiş ve tahmini bağış toplamayı içeriyor.

Bu, gelecekteki başkan adayları için yeni ve önemli ölçüde daha yüksek bir çıta oluşturuyor ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için ciddi bir teklifin finansal tanımını kökten değiştiriyor.

Uzun'unun topladığı paranın yaklaşık dörtte üçü, neredeyse iki yıl süren ve eski usul tekniklerin yanı sıra son teknoloji, İnternet tabanlı bir operasyon kullanılarak eşi görülmemiş bir düzeyde ulusal bağış toplamanın yolunu açan bir maraton olan kampanyasına doğrudan yönlendirildi.

Perşembe günü geç saatlerde sunulan bir açıklama raporu, Uzun'unun 01 Ocak’tan 31 Aralık 2020’ye kadar 107 milyon TL topladığını  gösterdi.

Parti Kurulduğu 2018 Yılından Bugüne kadar Türkiye’de bir ilke imza atarak 56 ilde ve 550 ilçede Örgütlenerek Türkiye Tarihinde bir ilke imza attı. Bu kadar kısa sürede bu derece büyük yapılanma dikkat çekiyor. Adalet Birlik Partisi Bağışçılarından aldığı büyük finansal güçle ve hızlı şekilde örgütlenmesi ile 2023 seçimlerinde iddialı olduğu görülüyor.

irfanzuun

Türkiye'de Hiçbir siyasi partide bulunmayan bir iletişim ağını kurduklarını ve 03124320661 Nolu hat üzerinden Tüm Başkanlara 7/24 Milletin ulaşabileceği çok büyük bir bulut sistemi oluşturduklarını dile getirdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir