GENEL BAŞKAN UZUN’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 

"Öğretmenler! Cumhuriyet sizden, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister."

 

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN 24 Kasım Öğretmenler günü için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

"Mutlu Çocuklar ve Güçlü Türkiye!" diyerek bir müşterek gayede birleştiğimiz Sevgili Öğretmenlerim,

Türk milletinin millî varlığına, birliğine ve geleceğinin inşasına her zaman olduğu gibi bugün de öncülük etmektesiniz. Bu mukaddes mesleği tercih eden, onun getirdiği maddi, manevi zorlukları sırtlayan, öğrencisinin kalbindeki cevheri keşfeden, öğrencilerimizde farkındalıklar yaratan, öğrencilerimizin gözlerinin içine hep eğitim aşkıyla bakan değerli öğretmenlerim; şimdi ekran karşısında, telefonun ucunda, bir mesaj kutusunda onları şefkatle sarmaya, yollarını aydınlatmaya, velilerinizi sabırla telkin ve teskin etmeye devam ediyorsunuz.

Tüm Dünya ülkelerinin de içinden geçtiği salgın günlerinde şahit olduk ki değişimler sizi durdurmuyor, yenilikleri cesur adımlarla karşılıyorsunuz. Eğitim sistemimizin kalitesini belirleyen yeganeliğin, içinizdeki bu meslek aşkı ve cesur adımlarınız olduğuna inanıyorum. Sizler, eğitimin sadece bir unsuru değilsiniz; eğitimin ana karakterisiniz. Bu süreçte toplum nezdindeki öneminiz ve değeriniz bir kez daha idrak edildi, itibarlı yeriniz güç kazandı.

Her şartta vicdanıyla yol alan, şefkatiyle güven veren her bir öğretmenime şahsım, öğrencilerim, velilerim ve bütün milletim adına tek tek teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın aydınlık yarınları ve ülkemizin müreffeh geleceği sizin ellerinizde.

“Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan (bilim, kültür) ordusudur.”

Yapmış olduğunuz mesleğinizle sizlerle gurur duyduğumu bilmenizi istiyor ve Öğretmenler Günü'nüzü canı gönülden kutluyorum. İfadelerine yer verdi.

İrfan UZUN

Adalet Birlik Partisi

Genel Başkanı

https://abparti.org.tr/genel-baskan/

 

https://www.youtube.com/channel/UCxZ4Sq9M9LgEoK9kUKZcbdw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir