BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VİZYON PROJELERİNİ AÇIKLADI BİLAL YALÇIN KİMDİR?

Adalet Birlik Partisi lideri ve 14. Dönem Cumhurbaşkanı adayı Sayın İrfan UZUN, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için İstanbul İli Beylikdüzü İlçesi Belediye Başkan adayı olarak  Bilal YALÇIN’ı seçti. Bilal YALÇIN kimdir?

 

Adalet Birlik Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Bilal YALÇIN, AB Parti İstanbul İl Başkanı Mustafa Şükür AYCI’nın katıldığı “Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı'nda Büyük projelerini açıkladı.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi ve Genel Başkan Vekili Murat YAVUZ, Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi Zeki DEMİR, Eğitim Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MKYK üyesi ve Parti Sözcüsü Turusan BAĞCI, Dış Ticaret ve Gümrüklerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi Turabi MUTLU, AR-GE Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Nisa AKSOY, Ekonomiden sorumlu Genel Başkan yardımcısı MKYK üyesi ve Marmara Bölgesi Belediye Başkan adaylarını Belirleme Komisyon üyesi Muharrem MUTLU, Adalet Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Şükür AYCI, Adalet Birlik Partisi Beylikdüzü İlçe başkanı Semih Raşit CAN ve Koordinasyon Başkanı ilçe protokolü, teşkilat üyeleri ve Beylikdüzülülerin katıldığı tanıtım büyük ilgi gördü.

Bilal Yalçın Adalet birlik Partisi

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKAN BİLAL YALÇIN ADAYI KİMDİR?

25 Mayıs 1976 Gaziantep doğumlu  Bilal Yalçın, İlk ve Ortaokulu İstanbul Bakırköy Hamdi Akverdi İlköğretim okulunda, Lise öğrenimini Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. Uluslararası Antalya Üniversitesinde İnşaat, Yangın eğitmenliği ve uzmanlığı alanında eğitim aldı. Halen Yangın eğitmenliği ve danışmanlığı alanlarında faaliyet göstermekte ve kendi şirketinde faal olarak hizmet vermektedir. Kuruluşundan beri içerisinde yer aldığı Adalet Birlik Partisi’nde Genel Başkan Yardımcılığı MKYK üyeliği görevlerinde bulundu.

Bilal Yalçın siyasi parti, yerel yönetimlerde kendi adaylarını belirleyerek belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği, il genel meclisi üyeliği gibi yerel düzeydeki görevlere aday gösterirler. Bu adaylar genellikle bir parti tarafından desteklenir ve o parti için çalışır. Bu bağlamda “yerel seçim başkanı” terimi, bir siyasi partinin yerel seçimlerdeki adayını ifade edebilir.

BilalYalçın Adalet birlik Partisi

OKULLARDA SERVİS VE BESLENME ÜCRETSİZ

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesi ile ilgili yapmayı planladıkları projeleri ve mevcut ihtiyaçların, sorunların çözümüne yönelik tespit ve düşüncelerini anlattı. Günümüz modern şehirlerinin temel sorunu haline gelen trafik ve otopark başta olmak üzere çevre düzenlemesi ve yeşil alanların çoğaltılarak var olanların da geliştirilip korunmasından, eğitimin temel öğesi okullara, sosyal mekanlar ile spor alanlarının oluşturulmasına kadar bir çok konuda özgün ve ihtiyaç odaklı projeleri aktardı. Adalet birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN’un eğitime verdiği önemi öne çıkartarak bizlere anlattığı ve  zihinlerimize kazınmış olacak kelimeleri sizlere ileteyim. Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN “İlk okuldan üniversiteye kadar okuyan tüm öğrencilerin öğle yemekleri devlet tarafından karşılanacak. Her okulda eşit, yüksek kalitede yemekler sunulacak. 6 - 7 yaşındaki çocuklara ilaveten atıştırmalık yemekler sağlanacak. İlk okuldan Liseye kadar olan öğrencilerin Giyim Kuşamları devlet tarafından karşılanacak. İlk okula 7 yaşında başlanacak, Çocuklarını okula getirip götüren, ders çalıştıran ebeveynler olmayacak. Okul servisi gereken durumlarda servisler, Kamu hizmeti veren yerel belediyeler tarafından ücretsiz karşılanacaktır.

” Belediye Başkanı olduğunda 5393 Sayılı Belediye kanunun tarafıma verdiği yetkilere dayanarak. Beylikdüzü ilçemizde ki okullarda Anaokulundan Üniversite’ye kadar bütün öğrencilerimizin öğlen Yemekleri Beylikdüzü Belediyemiz tarafından karşılanacağını iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir