Büyükçekmece de esnaf ziyaretleri yapan Genel Başkan İrfan UZUN

BÜYÜKÇEKMECE ESNAF ZİYARETİ Z KUŞAĞI

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN esnaf ziyaretleri öncesi Teşkilatlarına seslendi, "Değerli Adalet Birlik Partisi Teşkilatları;  Bize, geri, borçlu, hastalıklı bir vatan miras bırakılmak üzere. Yoksul ve esir ülkelere örnek olacağız. Kaderin bizim kuşağımıza yüklediği bir görevi devralmak üzereyiz. Bu görev Seçim sandıklarında Milletimiz tarafından bize tebliğ edildiğinde Özgür bir toplum oluşturmak zorundayız. Bunun içinde Liyakatli bir çalışma ekibi kurarak 2023 veya olası erken seçimde yerimizi alarak tarih sayfalarında yer alacak bir yönetim anlayışı için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kutlu davada Ülke adına yapacağımız yenilikler ve atılımlar için hepinizin desteğine ihtiyacımız var...  Çağdaşlaşmak, bu ideali gerçekleştirmek zorundayız. Bu görevin ağırlığını ve onurunu sizinle paylaşmak isterim. Rabbim Ülkemizi korusun, Rabbim Milletimizi korusun, Allah yardımcımız olsun !.." ifadelerine yer veren UZUN;

 

Büyükçekmece de halk ve esnafla bir araya geldi. "DEĞİŞTİRMEYE Geliyoruz" sloganları ile vatandaşla dertleşen uzun, 2023 Seçimlerinde Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ifade eden UZUN, Ülkenin gelecekleri olan gençlerle de dertleşti.

BÜYÜKÇEKMECE ESNAF ZİYARETİ 1

İrfan UZUN; gençlere ilerlemenin mümkün olduğunu söylüyor.

 

2023 Cumhur Başkanı Adayı İrfan UZUN Büyükçekmece'de dinleyicilere karamsarlığı reddetmelerini ve değişimin mücadele, disiplin ve uzlaşma gerektirdiğini söyledi.

İrfan UZUN gençleri kötümserliği reddetmeye ve dünyada değişiklik yapmak istiyorlarsa farklı inançlara sahip kişilerle etkileşime geçmeye çağırdı.

Büyükçekmece de Z kuşağına şunları söyledi: “Sizden kontrol edemediğimiz güçler olduğu fikrini reddetmenizi istemek için buradayım. Unutmayın sorunlarımız insan yapımıdır ve insan eliyle çözülebilir." İfadelerine yer veren Uzun;  “Fark yaratmak için daha iyi araçlara hiç sahip olmadınız” dedi. “Karamsarlığı, sinizmi reddedin ve ilerlemenin mümkün olduğunu bilin. İlerleme kaçınılmaz değildir, mücadele, disiplin ve inanç gerektirir.”

Görüştüğü gençleri farklı siyasi inançlara sahip insanlarla etkileşime geçmeye çağırdı: "Sizinle aynı fikirde olmayan insanları arayın, bu aynı zamanda uzlaşmanıza da yardımcı olacaktır." ifadelerine yer verdi.

 

BÜYÜKÇEKMECE ESNAF ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Adayı İrfan UZUN; Gençlerle sohbetinde 'Hayatlarınız önemli. Hayallerin önemli.'

SİLAHLARIN OLDUĞU BİR DÜNYADASINIZ

UZUN; daha barışçı ve daha müreffeh bir dünya yaratılmasında gençlere büyük güven duyduklarını vurgulayarak, ''Sizin nesliniz hem dramatik, hem zor değişikliklerin gerçekleştiği bir dünyada yaşıyor. Bilgi ve icraatlara emsal olmayan bir erişiminiz var. Aynı zamanda ciddi zorluklar da var. Değişmekte olan küresel ekonomi, iklim değişikliği, aşırıcılık... Eski ihtilaflar ve yeni silahların olduğu bir dünyadasınız'' şeklinde konuştu.

YENİ DUVARLAR YERİNE YENİ KÖPRÜLER 

Cumhurbaşkanı Adayı, olarak ülkesindeki gençlerin dünyadaki yaşıtlarıyla bir araya gelmesi için çaba harcadığını, bunun her zaman Türkiye'nin dünya ile temasa geçmesinde etkili olacağını dile getiren UZUN, konuşmasını şöyle tamamladı: ''Babamın Trabzon'dan Zonguldak'a gelip tanışmasının öyküsünde de bu vardı. Yıllar önce Köy Enstitüleri projesinin kuruluşunun da yolu buydu. Çok basit değişim programları aramızdaki duvarları yıkabilir.

İnsanlar bir araya geldiği, birbiriyle konuştuğu, bir deneyim paylaştığı zaman ortak bir insanlık ortaya çıkıyor. Bunlar olduğu zaman da güvensizlik yok oluyor. Aramızdaki küçük farklılıklar ve fikir ayrılıkları yok oluyor ve ilerlememiz burada başlıyor. Dünya sizin yarattığınız dünya olacaktır. Yeni duvarlar inşa etmek yerine yeni köprüler kurabilirsiniz. Ortak paylaşılan bir refah oluşturabilirsiniz. Bu çabalarınızda Türkiye'de bir dost, bir destekçi, bir ortak bulacaksınız.''

ORTADOĞU SORUNUNU ANNELER ÇÖZER
Filistin ve İsrail'deki annelerin çocukları için aynı şeyleri dilediğini, çocuklarının şiddete uğramasını, aşağılanmaya maruz kalmasını istemediklerini anlatan Uzun, ''Biz sadece anneleri görev başına getirsek bazı şeylerin çözülebileceğine inanıyorum. Geçmişi değil geleceği düşünmek... Bu ruhla barış sürecinin ilerlemesi mümkün olacaktır'' diye konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir