Büyükçekmece’yi altı dönemdir esaret altına alan Akgün’den Kurtaracağız…

Büyükçekmece’de Adalet Birlik Partisi Fırtınası: Necati Kaynar, Akgün’ün Zulmüne Son Vereceğini Söyledi

2024 Türkiye yerel seçimleri yaklaşırken, İstanbul Büyükçekmece ilçesinde de seçim heyecanı dorukta. Adalet Birlik Partisi’nin belediye başkan adayı Necati Kaynar, ilçeyi mevcut belediye başkanı Hasan Akgün’ün zulmünden kurtaracağını söyledi.

Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı

Kaynar, Parti Genel merkezinden aldığı yetkiyle ilçe seçim kuruluna resmi başvurusunu yaptıktan sonra, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaynar, “Büyükçekmece’yi Akgün zulmünden kurtaracağım. Akgün, 30 yıldır ilçeyi yönetiyor ama ne yaptı? İsraf, kayırmacılık, hizmet yok. Büyükçekmece halkı bunu hak etmiyor. Biz, Adalet Birlik Partisi olarak, Büyükçekmece’ye Adalet, Birlik ve Hizmet getireceğiz. Büyükçekmece’yi, İstanbul’un en güzel ilçesi yapacağız.” dedi.

Kaynar, Büyükçekmece’ye yapmayı planladığı projelerden de bahsetti. Kaynar, “Büyükçekmece’mizde, sosyal ve kültürel etkinlikler, yeşil alanlar ve parklar, altyapı iyileştirmeleri, eğitim ve sağlık hizmetleri, çevre duyarlılığı gibi konularda çalışmalar yapacağız. Bu projeler, Büyükçekmece’nin yaşam kalitesini artırmak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

Kaynar, ayrıca, Büyükçekmece halkının desteğini istedi. Kaynar, “Bu seçim, Büyükçekmece’nin kaderini belirleyecek bir seçimdir. Büyükçekmece halkı, 30 yıldır süren Akgün zulmüne son vermek istiyorsa, sandıkta Adalet Birlik Partisi’ne oy vermeli. Biz, Büyükçekmece’yi hak ettiği yere taşıyacağız. Büyükçekmece halkı, bize güvensin, biz onlara hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kaynar’ın konuşmasının ardından, Adalet Birlik Partisi’nin ilçe teşkilatı ve taraftarları, Kaynar’a sevgi gösterilerinde bulundu. Kaynar, sloganlar eşliğinde, ilçe merkezinde gezerek, vatandaşlarla selamlaştı ve sorunlarını dinledi.

Adalet Birlik Partisi’nin Büyükçekmece belediye başkan adayı Necati Kaynar, ilçede büyük bir heyecan yarattı. Kaynar’ın projeleri ve vizyonu, Büyükçekmece halkı tarafından beğeniyle karşılandı. Kaynar, seçim kampanyasını sürdürürken, AK Parti ve CHP’nin adayları ise Kaynar’ın yükselişini şaşkınlıkla izliyor. Seçim sonuçları, Büyükçekmece’nin geleceği için önemli bir etken olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir