İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI.

Adalet Birlik Partisi, 2024 yerel seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Partinin adayı, serbest muhasebeci ve mali müşavir olan Muharrem MUTLU oldu.

MUTLU, bugün parti Genel Merkezinden verilen yetki dilekçesi ile İstanbul İl Seçim Kuruluna resmi başvurusunu yaptı.

MUTLU, başvuru sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul’u adalet, birlik ve hizmet anlayışıyla yönetmek istediğini söyledi. Mutlu, “İstanbul, Türkiye’nin en büyük ve en önemli şehri. Bu şehrin sorunlarını çözmek, halkın taleplerini karşılamak için aday oldum. Adalet Birlik Partisi olarak, İstanbul’u daha yaşanabilir, daha güvenli, daha yeşil, daha demokratik ve daha müreffeh bir şehir yapmak için çalışacağız. İstanbul halkının desteğini bekliyoruz.” dedi.

Aslen Sivaslı olan MUTLU, İstanbul’da doğdu. İstanbul üniversitesi lisans ve Marmara üniversitesi yüksek lisans mezunudur. Özel sektörde birçok şirkette finans ve mali işler alanlarında yöneticilik yaptı. 2008 yılından bugüne serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak serbest çalışmaktadır. 14 Mayıs 2023 milletvekili seçimlerinde Adalet Birlik Partisi’nden İstanbul 2. Bölge’den milletvekili adayı olmuştur.

Adalet Birlik Partisi, 2018 yılında kurulan yeni bir siyasi parti. Partinin Genel Başkanı İRFAN UZUN. Parti, Türkiye’de Eğitim, yazılım, tarım, adalet, eşitlik, özgürlük, barış ve kalkınma temelinde bir siyaset yapmayı hedefliyor. Parti, 2024 yerel seçimlerinde 81 ilde belediye başkan adayı çıkarmayı planlıyor. Partinin sloganı “Adalet Birlikte Güzel”.

muharrem mutlu ysk başvuru

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir