MUHYETTİN YILDIZÖZ YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI

MUHYETTİN YILDIZÖZ

Telefon: 03124320661 Dahili No: 2117

Adalet Birlik Partisi Diyarbakır İli Yenişehir İlçe Başkanı MUHYETTİN YILDIZÖZ Kongre sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

"Değerli Delegeler, Saygıdeğer Parti Üyeleri, Sevgili Hemşehrilerim,

Bugün burada Adalet Birlik Partisi’nin Diyarbakır ilindeki Yenişehir İlçe Başkanlığı seçimlerini gerçekleştirdik. Bu demokratik süreçte, sizlerin tam desteğiyle Yenişehir İlçe Başkanı olarak seçilmekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum.

Adalet Birlik Partisi olarak, Diyarbakır’ın her köşesinde partimizi tanıtmak ve halkımızın sorunlarına çözüm üretmek için çalışacağız. İnanıyorum ki, Sayın İrfan UZUN liderliğindeki Adalet Birlik Partisi, Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak ve halkımızın refahını artıracaktır.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı kararlılıkla çalışarak Sayın İrfan UZUN’u Cumhurbaşkanı yapacağız. Ülkemizin daha adil, daha güçlü ve daha huzurlu bir geleceğe kavuşması için hep birlikte mücadele edeceğiz.

Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime olan inancınızı taşıyorum. Hep birlikte, daha aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Bana bu kutlu yolda destek olan tüm kardeşlerime Teşekkür ederim." dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir