MUSTAFA ŞÜKÜR AYCI PROTOKLLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

Adalet Birlik Partisi Prokollerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa  Şükür AYCI, Atama sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

 

"Saygıdeğer katılımcılar, değerli basın mensupları, sevgili vatandaşlar;

Bugün burada, Adalet Birlik Partisi’nin bir parçası olarak sizlerle bir araya gelmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN’un takdirleriyle Protokolden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiş bulunmaktayım.

Biliyorsunuz ki, ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Ekonomik sıkıntılar, her birimizin hayatını doğrudan etkiliyor. Ancak unutmayalım ki, zorluklar karşısında birlikte hareket ettiğimizde, her engeli aşabiliriz. İşte bu yüzden Adalet Birlik Partisi olarak, teşkilatımızı ve bağlarımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz.

 

MUSTAFA ŞÜKÜR AYCI

Adalet Birlik Partisi’ni Türkiye’nin her köşesinde tanıtacak, halkımızın sesi olacak ve onların sorunlarına çözümler üretecek bir yol haritası çiziyoruz. Hedefimiz büyük: Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN’u, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarafsız ve adaletli bir Cumhurbaşkanı olarak görmek.

Olası bir erken seçimde, ülkemizin söz sahibi olacak bir siyasi parti olacağımıza inancım tam. Çünkü biz, halkımızın derdini dinleyen ve onların yanında olan bir partiyiz. Adalet Birlik Partisi olarak, adaletli bir yönetim anlayışını benimsiyor ve bunu ülkemizin her alanına yaymayı hedefliyoruz.

Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN’un liderliğinde, tarafsız ve adaletli bir Cumhurbaşkanlığı için çalışacağız. Onun vizyonu ve bizim azmimizle, Türkiye’yi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız.

Bu yolda sizlerin desteği bizim için çok değerli. Hep birlikte, el ele vererek, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağımıza olan inancımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Teşekkür ederim." Dedi. 

MUSTAFA ŞÜKÜR AYCI KOFÇAZ KIRKLARELİ
GENEL MERKEZ ATAMA YAZISI; 
Adalet Birlik Partisi Genel Merkez; PROTOKOL’den sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına MUSTAFA ŞÜKÜR AYCI Getirilmiştir. Partimize, Ülkemize, hayırlı olmasını temenni ederim.

Telefon: 03124320661 Dahili No: 443 Nolu Telefondan Protokol Sorularınız için ulaşabilirsiniz.

https://abparti.org.tr/protokol-baskanligi/

https://www.youtube.com/channel/UCxZ4Sq9M9LgEoK9kUKZcbdw

 

     İrfan UZUN

Adalet Birlik Partisi

   Genel Başkanı

https://abparti.org.tr/genel-baskan/

https://www.youtube.com/channel/UCxZ4Sq9M9LgEoK9kUKZcbdw

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir