MEHMET İLDIZ SUR İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

MEHMET İLDIZ

MEHMET İLDIZ

Telefon : 03124320661 Dahili No: 2116

Sevgili Delegeler ve Sur Halkı,

 

Bugün burada, sizlerin tam destek ve inancıyla Adalet Birlik Partisi Sur İlçe Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayım. Bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

 

Adalet Birlik Partisi’nin değerli Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN liderliğinde, partimizi Diyarbakır’ın her köşesinde tanıtacak, halkımızın sesi olacak ve onların sorunlarına çözüm üretecek bir yol haritası çizeceğiz. Hedefimiz büyük: Sayın İrfan UZUN’u Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı yapmak.

 

Tarım, Emekli Sorunları, Eğitim, Kira Sorunları, Geçim derdi, Ekonomik sıkıntıların gölgesinde, teşkilat olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz. Sur ilimizin her geçen gün artan gücüyle, olası bir erken seçimde ülkemizin söz sahibi olacak bir siyasi parti olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 

Bu yolda, siz değerli delegelerimizin ve Sur halkının desteğiyle, adalet ve birlik içinde yürüyeceğiz. Hep birlikte daha güçlü bir Bağlar, daha güçlü bir Diyarbakır, daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz.

 

Hepinize göstermiş olduğunuz güven ve destek için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir