Şırnak İl Başkanı Mehmet Emin Koyuncu göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ve hedefleri

Adalet Birlik Partisi Şırnak İl Başkanı Mehmet Emin Koyuncu, Adalet Birlik Partisi'nin, Cumhurbaşkanı adayı Sayın İrfan Uzun’un liderliğinde daha adil, hakkı ve hakkaniyeti esas alan bir Türkiye ve dünyayı inşa edeceğini bildirdi.

Mehmet Emin Koyuncu; "2023'te inanıyoruz ve biliyoruz ki biz kazanacağız. Hem de öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek, Türkiye 86 Milyon kazanacak. Birinci olarak bu azmimizi, kararlılığımızı, inancımızı, duruşumuzu hiçbir şeyin etkilemesine, bozmasına, zayıflatmasına fırsat vermeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, nasıl bir manipülasyon oluştururlarsa oluştursunlar, nasıl bir algı yaparlarsa yapsınlar her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı Adayımız İrfan Uzun'un arkasında sıra dağlar gibi dimdik durmaya devam edeceğiz. Hiçbir bahaneye sığınmadan, hiçbir manipülasyona aldanmadan başarıya odaklanacağız. " ifadelerini kullandı.

Partimizin Adı gibi Adaleti, soyadı gibi Birlik ruhu ve zafer inancıyla çalışmanın öneminden bahseden Mehmet Emin Koyuncu, şunları kaydetti:

"İnsanın olduğu yerde eksiklik, hata olur. Ancak, Adalet Birlik Partisi teşkilatımızın kadroları, Adalet Birlik Partisi Kadın, Gençlik ve Engelsiz Kolları teşkilatımızın kadroları, hiçbir eksikliği, hiçbir hatayı kendi çalışmasını engelleyecek, çalışma azmini kıracak bir bahaneye dönüştürmeden başarıya odaklanan kadrolardır. Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki Adalet Birlik Partisi, İrfan Uzun'un liderliğinde daha adil, hakkı ve hakkaniyeti esas alan bir Türkiye ve dünyayı inşa edecek. Bu istikamette hedefe yürürken hiçbir hata, hiçbir eksiklik moralimizi bozmayacak, yürüyüşümüzü etkilemeyecek, duruşumuzu sarsmayacak. Hep beraber  hep birlikte çalışacağız ve başaracağız."

AB Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Emin Koyuncu göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ve hedefleri;

 

2 Aralık 2021 tarihinde, AB Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İrfan UZUN tarafından Şırnak İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Emin Koyuncu, çalışmalarıyla kısa sürede kendinden söz ettirdi.

Şırnak İl Teşkilatının başına geçti ve aldığı bu önemli görevin sorumluluğu ile teşkilat çalışmalarına ivme kattı.

Mehmet Emin Koyuncu Şırnak’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi, teşkilatın daha dinamik hale gelebilmesi için neler yaptığından bahsetti.

HEDEF EN AZ 50+1

Mehmet Emin Koyuncu; ’’Adalet Birlik Partisi’nde İl Başkanı olmak önemli bir sorumluluktur. Bunun bilincinde olarak bu kutsal göreve getirildim. Yaklaşık 2 aydır il başkanlığı görevini yürütüyorum. Hamdolsun kısa sürede önemli mesafe aldık’’ dedi ve 2023 yılı seçimlerinde 50+1 hedefinin önemli olduğunu belirtti.

Mehmet Emin Koyuncu konuşmasına şöyle devam etti; ‘’ AB Parti'nin hikâyesi bir milletin aşk hikayesidir. AB Parti tüm hanelerde, tüm şehirlerde hizmeti olan bir partidir. Ülkeye hizmet etme şuurunda olanların buluştuğu geniş bir ailedir. Bu ailede bulunmak bizim için büyük bir şereftir. İrfan Uzun gibi genç bir liderle yol almak, bize en büyük onur kaynağıdır. 2023 seçimlerinde en az 50+1 oyla ülkemizin başında görmek istiyoruz. Çünkü Türkiye’nin ve dünya mazlumlarının İrfan Uzun’a ihtiyacı var. Hangi görüşten olursa olsun, gerçek bir lider olduğunu artık herkes kabul etmiş durumda’’ dedi.

BELDE VE İLÇE KONGRELERİMİZİ YAPTIK

‘‘Liderimizin bize çizdiği istikamette çalışmalarımıza hız verdik. Şimdiye kadar neler yaptık ve neler yapacağımızdan bahsetmek istiyorum’’ diyen Mehmet Emin Koyuncu konuşmasına şöyle devam etti; ‘’ Teşkilatımızın Şırnak daki yapısını ilk olarak gözden geçirdik ve eksiklikleri tamamladık. Daha sonra belde kongrelerimizi bitirdik. İlçe Kongrelerimizin sorunsuz bir şekilde yapılması için titiz bir çalışma yürüttük. İl Koordinatör Genel Başkan Yardımcılarımızla yaptığımız istişareler ve araştırmalar sonucunda Merkez İlçe dahil olmak üzere, 4 ilçe Başkanımızla devam kararı aldık 2 ilçe başkanımızı değiştirdik. Yeni yönetimleri ile ilçelerimiz çalışmalarına başladı. Önümüzde 1.Olağan İl Kongremiz var. Sayın Genel Başkanımızın katılımı ile 26 Mart 2022 tarihinde kongremizi yapacak ve çalışmalarımıza ivme katarak sahaya ineceğiz.’’ dedi.

HER KESİMLE BULUŞUYORUZ

Mehmet Emin Koyuncu, STK’lar, siyasi partilerle bir araya geldiklerini, Şırnak’ın gelişmesi için ortak çalışmalarda istişarelerde bulunduklarını belirtti. Mehmet Emin Koyuncu; ‘’Bizim için önceliğimiz, ilimiz ve ülkemiz. Bu anlamda STK’larımız ve Siyasi Partileri ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Şırnak’ımızı bir adım ileriye nasıl götürürüz, bunun için görüş ve önerilerini dinledik. Birçok STK platformu ile gerek parti binamızda, gerek yerlerinde ziyaret ederek değerli fikirlerini aldık. Çok verimli sonuçlar aldık. Farklı görüşlere sahip STK’lar ile ilimiz için ortak noktada buluşmak gerçekten çok güzeldi. Ülkemizde bulunan diğer Siyasi Partilerin il başkanları ve yönetimlerini ziyaret ederek görüşlerine başvurduk. İlimizin ihtiyaçlarını ilgili bakanlıklarımıza ileterek çözüm noktasında görüşmelerde bulunduk.’’ dedi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLAR İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Mehmet Emin Koyuncu, Merkez ve merkeze bağlı mahalle başkanları ile muhtarlarla bir araya geldiklerini ve sorunların çözümü için istişarelerde bulunduklarını belirtti. Mehmet Emin Koyuncu; ’’Mahalle halkı ile iç içe olan temsilcilerimiz ve muhtarlarımızla toplantılar düzenliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri sorunları bizlere ileterek çözümü noktasında destek sağlıyoruz. Mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını önemsiyoruz. ‘’ dedi.

KÖYLERİMİZİN SORUNLARINI GİDERİYORUZ

Mehmet Emin Koyuncu, köy gezilerine özel önem veriyor. Nedenini sorduğumuzda; ‘’Köyler bizim için çok önemli. Adalet Birlik Partisi Teşkilatları olarak köylerimize çok büyük hizmetler verdik. Alt yapıdan tutunda üst yapıya, sosyal alana kadar tüm ihtiyaçlarını karşılanması konusunda hükümete ve yerel yönetimlerin yakın takipçisi oluyoruz. Sık sık köy ziyaretleri yapıyoruz. Muhtarlarımız bizlere sorunları iletiyor ve köyde yaşayan vatandaşlarla birebir temas kurarak yerinde tespitler yapıyoruz. Amacımız köylerimizi kent konforuna ulaştırabilmek’’

YAŞLILAR VE EV ZİYARETLERİ

‘’Göreve geldiğim günden bu yana önemsediğim bir husus daha var’’ diyen Mehmet Emin Koyuncu, örnek bir çalışma örneği sergiliyor. ‘’Ev ziyaretlerine çok önem veriyorum. Sosyal Politikalar birim başkanlığımızın koordinesinde, evlerinde yalnız yaşayan yaşlılarımız ya da evlerine artık gelen gideni kalmamış çiftlerimize sık sık ziyaretler yapıyoruz. Onlarla bir akşamı beraber geçiriyoruz. Hayatın yükünü çekmiş yaşlılarımızı ziyaret ederek, çayı birlikte yudumluyor, onların özel nasihatlerini dinliyoruz. Bu çalışmamız büyük takdir topladı ve ‘ne olur bizi sık sık ziyaret edin, sizleri çok sevdik’ gibi bizi duygulandıran ilgi ile karşılaştık. İnşallah bunu devam ettireceğiz’’ dedi.

ENGELSİZ BİR YAŞAMI ÖNEMSİYORUZ

‘’Engelsiz bir tolum için sloganı ile hareket eden Adalet Birlik Parti’nin politikasına uygun çalışmalar sergiliyoruz. Onları hayata kazandırabilmek için özel programlar düzenliyoruz. Kamuda istihdam edilmesi için hükümetimiz özel kanunlar çıkarılması konusunda projeler sunuyoruz. Bizler var olan her insanın bizim için büyük bir öneme sahip olduğu anlayışını taşıyan kişileriz. Topluma kazandırmak ve onların mutlu olması için çeşitli projeler tertip ediyoruz ve hamdolsun bu çalışmalarımız takdirle karşılanıyor’’

HASTALARIMIZA MORAL VERİYORUZ

Mehmet Emin Koyuncu  Şırnak Devlet Hastanesinin kapasitesinin artırılması için görüşmeler sağlıyoruz, 400 ek yataklı bölüm daha yapılarak daha konforlu bir hastaneye dönüşeceğini belirterek şu ifadelerde bulundu; ‘’Hastanemiz yenilendi. Ama kapasitesi yeterli değil. Bunun için Milletvekillerimiz başta olmak üzere Sağlık Bakanlığımızla görüştük ve yeni bir bölümün daha elzem olduğuna karar verildi. 400 ek yataklı bölümle hastanemiz daha konforlu hale gelmesi için mücadele veriyoruz. Burada tedavi gören hastalarımızı gerek teşkilattaki arkadaşlarımız, gerekse eşimle birlikte ziyaret ediyor, onlarla sohbet ederek zor zamanlarında moral vermeye gayret ediyoruz’’

‘’Amacımız, toplumla iç içe bir siyaset. Onların derdi bizim derdimiz, sorunları bizim sorunumuz. Nerede sıkıntı çeken bir insan varsa elinden tutmak bizim için bir vazifedir. Liderimiz İrfan Uzun önderliğinde, ilimizi ve ülkemizi güçlendirmek. Genel Başkan Yardımcılarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Onların ilimize büyük katkıları var. Teşkilat olarak, belediye başkanımız, STK’lar ve kurumlarımızla sürekli temas halindeyiz. İyi bir sinerji yakaladık. Bu sinerji ile birlikte ilimizin hak ettiği hizmetleri alması için çalışacağız. İfadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir