TÜRKİYE İTTİFAKI CUMHURBAŞKANI ADAYI İRFAN UZUN

Türkiye İttifakı kurucu üyesi ve Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun 20.03.2023 tarihinde, YSK’ya yapılması gereken başvurusunu tamamlayarak, cumhurbaşkanı adaylığını resmi olarak tamamlamıştır. 

 

Türkiye İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Uzun, YSK’da başvuru işlemlerini tamamlamasının ardından, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Türkiye İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı İrfan Uzun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Sayın basın mensuplarımız, talep ettikleri harç ücretini de ödeyerek, bugün itibariyle resmi olarak Cumhurbaşkanı Adayıyım. Kurucusu olduğum Türkiye İttifakı çatısı altında toplanan tüm siyasi partiler ile birlikte, ülkemizin ihtiyaç duyduğu adaleti sağlamaya geliyoruz. 20 yıllık esaret artık bitiyor. İnsan hakları, kadına ve çocuğa istismar, basın ve düşünce özgürlüğü, hayvan hakları, doğa tahribatı gibi kavramlar önümüzdeki 5 yıllık süreçte, tamamen tarihin tozlu sayfalarında kalacak. Adil, özgür ve güçlü bir sistemle, Cumhurbaşkanı olmaya geliyorum. Diktatörlüğün sonuna geldik. Geri sayım başladı.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir