UMUT DOLU BİR YIL

 

Uzun Başkanlık Merkezi'nde yazılım konusunda temel atma, Başkan ve Bayan Sevcan Uzun'un önemli kilometre taşlarını tanıma, dünyanın dört bir yanındaki kültürleri yerinde izlemek ve daha fazlasını içeren 2021'deki çalışmalarımızdan öne çıkanları tekrar gözden geçirin.

 

 

"Merhaba,

Bu tatil sezonunda aile ve arkadaşlarla bir araya geldiğimizde, bu yılın benim için ne anlama geldiğine dair bazı düşünceler sunmak ve sizi Adalet Birlik Partisi’nin 2021'deki çalışmalarından öne çıkanları keşfetmeye davet etmek istiyorum.

Geçirdiğimiz bir yıldan sonra, bireyler, topluluklar ve toplum olarak ne kadar yol kat ettiğimizi ve daha ne kadar yol kat etmemiz gerektiğini düşünmek özellikle önemli geliyor.

Önümüzde çok çalışma olsa da, Sevgili eşim Sevcan ve ben 2021'den gelen ilerleme hikayeleri - özellikle yeni nesil genç liderlerin oluşturduğu örnekler cesaretlendiriyor. Bu yıl bazılarıyla tanışma fırsatım oldu.

Ülkemizde yaşanan iklim krizine yanıt olarak gerçek ve kalıcı eylem talep eden tutkulu aktivistlerden haber aldım. İzmir’de, topluluklarını korumak ve geliştirmek için nasıl çalıştıkları hakkında konuşmak için ilham veren genç öğrenciler ve topluluk liderleriyle oturdum. Ve nereye gidersem gideyim ya da kiminle tanışırsam tanışayım, her insan, çalışmaya başladığımızda her şeyin daha iyi olabileceğine ve olacağına dair sarsılmaz bir inanca sahipti.

Bu liderler ve onlar gibi daha pek çoğu bu yıl devam etmemi sağladı. Ve Sevcan ve benim neden Adalet Birlik Partisini kurduğumuzu yeniden onayladılar: dünyayı değiştirebilmeleri için insanlara ilham vermek, onları güçlendirmek ve birbirine bağlamak. Bu nedenle, Uzun Başkanlık Merkezi ile Ülkemizin 62 ilinde ve Üçte bir çoğunluğu sağlayan ilçelerinde il ve ilçe başkanlıklarımızı kurduk. 81 ili ve 922 ilçeyi kurarak Ülkemizi dünya ülkeleri arasında Yeni bir ana üs için umut veriyoruz. Ve bu nedenle, zorlu bir başka yıl boyunca bu kadar çok ilerleme kaydedebildik.

Henüz yapmadıysanız, geçtiğimiz yıl Adalet Birlik Partimizden çıkan çalışmalara bir göz atmanızı tavsiye ederim. Temel Atmaya Giden Yol, küresel programlama, bağış toplama çalışmaları ve daha pek çok konuda öne çıkanları göreceksiniz.

Son olarak, Partimize gösterdiğiniz enerji ve ilgi için teşekkür etmek istiyorum. Zor bir zamanda, gerçek bir fark yaratmaya yardımcı oldunuz ve çok minnettarım.

—İrfan UZUN"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir