UZUN’dan 104 emekli amiral bildirisine sert tepki

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın İrfan UZUN'dan 104 emekli amiral bildirisine sert tepki

Son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan sarıklı amiralle ilgili 104 emekli amiral geceyarısı bir bildiri yayımladı. Emekli amirallerin geceyarısı bildirisine siyasetçilerden tepkiler gecikmedi. Adalet Birlik Partisi Genel Merkezinden yapılan açıklamada

"Farkındayım; Ülkem buhran içerisinde. Ekonomik kaygılarımız korkutucu boyutlarda. İş ve aş kaygıları insanımızı yıpratmış durumda. Adalete olan güvenimiz yerle yeksan edildi. Ülke Birliğimiz tehlike altında. Dış politikamız yapıcılıktan uzak bir noktada. Sağlığımız Lebalep kongreler ile tehlikeye sokulmuş durumda.

Ülkem bu olumsuz koşullar içerisinde olsa dahi Soruyorum; Siz Emekli Amiraller olarak siyaseti dizayn etme cesaretini nereden buluyorsunuz!

Asil Ordumuzun Başkomutanı Atatürk dahi Siyaset yapmak adına Şanlı Üniformasını çıkartarak Milletin üstünde bir güç olmadığını beyan etmişken Siz kim oluyorsunuz da Baş komutanınız Atatürk'ün Emrini ayaklar altına alma onursuzluğuna teşebbüs edebiliyorsunuz?

Kaldı ki Siyasete ayar vermek ve dahi Siyasi iktidarı devirme sadece ama sadece Aziz Milletin sandık gücüyle olmalıyken bunun dışında gerçekleşecek tüm planlar ve yapılanmalar, Adalet Birlik Partisinin kabulleri dışındadır.

Milletimiz ile birlikte, bu ve buna benzer tüm çabaların karşısında olacağımızı kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

Saygılarımla

İrfan UZUN

Adalet Birlik Partisi

Genel Başkanı" ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir