14 Mayıs seçimleri: Hangi lider nerede oy kullanacak?

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan UZUN, Cumhur İttifakı AKP’li Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ve diğer siyasi parti liderlerinin Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde oy kullanacağı adresler belli oldu.

14 Mayıs’ta yapılacak olacak Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçim’inde liderlerin oy kullanacağı adresler belli oldu.

Buna göre, seçimde,

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İrfan Uzun, İstanbul Büyükçekmece Adem Çelik İlkokulunda oyunu kullanacak,

AKP’li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullanacak.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oy kullanacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Ankara Çankaya'da oyunu kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da Anıttepe Ortaokulu,

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde,

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul'da, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Ankara Çankaya'da Rıdvan Ege Anadolu Lisesi'nde oy kullanacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir