AB PARTİ GENEL BAŞKANI İRFAN UZUN’DAN KAMUOYU DUYURUSU

 

BİLGİLENDİRME, KAMUOYUNA DUYURULUR!

 

22.10.2022 itibariyle seçime katılmak için şart olan 6 aylık yasal süremizi doldurmuş   bulunmaktayız. Seçime katılan partiler arasında yerimizi alabilmek için en az seçimden 6 ay önce büyük kongremizi yapmak ve 41 ilin 3/1 ilçesinde teşkilat kurma şartını yerine getiren Adalet Birlik Partisi, Seçime katılabilmek için son şart olan kongrelerini  tamamlamak üzere.  Eksik ve yenilenen kongrelerimizi yapmaya son hızıyla devam ediyoruz.

Adalet Birlik Partisi 70 ilde, ilçeleri ile beraber kuruluşunu tamamlayarak bu illerin 60 il ve ilçesinde çalışmalarını tamamlamak üzere. 50 il ve ilçelerinde de kongre sürecini tamamlamak üzere.

Biz olabilenlerin başarısının tesadüf olmadığını, bin bir emek ve üstün gayretle ilmek ilmek işlediğimiz teşkilatlarımızın gece gündüz demeden koşar adımlarla kongre süreçlerini tamamlayarak bu meşakkatli yolumuzu taçlandırmamızın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz.

Emeği geçen her bir Dava arkadaşıma iktidar için çıktığımız bu kutlu yolda bizler ile beraber mağrur ve fedakar  Adalet Birlik Partisi Aile'me sonsuz şükran ve minnetlerimi ayrı ayrı iletiyorum.

Evet biz bu iktidar yolumuzun başında iken inandık ve bir avuç Dava arkadaşımızla yılmadan bugün milyonlara ulaşan sayımız ile yarının güçlü ve lider Türkiye'sinin yönetimine hazır , talip olduğumuzun son aşamasınıda tamamladık.

Hiç bir zaman engelleri kendimize sorun etmedik. Bizi yolumuzdan etmeye çalışanlara inat başımız dik alnımız açık; durmadık , durdurmak isteyenlere de imkan ve fırsat vermedik. Bizler sadece bir siyasi partinin bireyleri değil Büyük Türk Milletinin ve halkımızın övünç vesikası olarak tarihe not düşmek için tarihe geçeceğiz.

Tekraren emeği geçen tüm Adalet Birlik Partisi Aile'me ve bu Davada emeği geçen her bir Dava arkadaşıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Yarınlar inşallah bizimle şekillenecek.

 

İrfan UZUN

Adalet Birlik Partisi

Genel Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir