AB PARTİ GENEL BAŞKANI UZUN, AMASRA MADEN ZİYARETİNDE AÇIKLAMA YAPTI “TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Genel seçime adım adım yaklaşırken ,  Adalet Birlik Partisi, YSK’nın belirlediği seçime girebilme şartlarını tamamlamak üzere. Parti, büyük kongre hazırlıklarına başlıyor diyebiliriz artık.

Cumhurbaşkanı adayı ve Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun , Cumartesi günü yaptığı kamuoyu duyurusunda “22.10.2022 itibariyle seçime katılmak için şart olan 6 aylık yasal süremizi doldurmuş   bulunmaktayız. Seçime katılan partiler arasında yerimizi alabilmek için en az seçimden 6 ay önce büyük kongremizi yapmak ve 41 ilin 3/1 ilçesinde teşkilat kurma şartını yerine getiren Adalet Birlik Partisi, Seçime katılabilmek için son şart olan kongrelerini  tamamlamak üzere.  Eksik ve yenilenen kongrelerimizi yapmaya son hızıyla devam ediyoruz.” demişti. Sözlerine “  Biz olabilenlerin başarısının tesadüf olmadığını, bin bir emek ve üstün gayretle ilmek ilmek işlediğimiz teşkilatlarımızın gece gündüz demeden koşar adımlarla kongre süreçlerini tamamlayarak bu meşakkatli yolumuzu taçlandırmamızın haklı onur ve gururunu yaşıyoruz.” diye devam eden Uzun , konuşmasını, tüm yol arkadaşlarına teşekkür ederek bitirmiştir.

İl ve ilçe kongrelerine hızla ve sağlam adımlarla devam eden Adalet Birlik Partisi, geçtiğimiz günlerde Karabük il kongresini de tamamladı.

BARTIN İL BAŞKANI YONCA GÖREN

Karabük il kongresi sonrasında, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, partinin Bartın İl Başkanı Yonca Gören ile beraber, facianın yaşandığı Amasra’daki maden ocağına ziyarette bulundular.

Ziyaret sonrasında, açıklamda bulunan Uzun “ Gereken tüm denetlemelerin yapılması ve suçluların cezasını alması hususunda bu işin takipçisi olacağım. Maalesef ki, son dönemde hukuk özgür değil ve bu durum, haklı olana hakkını vermeyi engelliyor. Suçluların, hak ettikleri cezayı almaları için, hem bir hukukçu hem de ülkemin cumhurbaşkanı adayı olarak ne gerekiyorsa yapacağım.” Dedi,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir