AB PARTİ YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

MURAT KALAYCI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Adalet birlik partisi, 31 Mart yerel seçimleri için ülke genelinde olduğu gibi Yalova ilinde adayı belli oldu.

Yalova Adalet Birlik Partisi Teşkilatında düzenlenen adaylık töreninde Murat Kalaycı’nın adaylığı açıklandı.

Murat Kalaycı’nın yaptığı yazılı açıklamada; “Adaylık sürecimiz belirli bir aşama süreci bir aylık çalışma ile, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın İrfan UZUN'un taktiri, il teşkilatımızın
çalışmaları sonucunda belirlendi" dedi.

Kalaycı, "Bizim derdimiz Yalovalı hemşerilerimize hizmet aşkı olduğunu, insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır diyor peygamber efendimiz, biz buna inandık ve bu inançla yola çıktık" ifadesini kullandı.

Kalaycı "Zaman içerisinde açıklamalarımız olacak, devrim niteliğinde projelerimizle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız, belediye Başkanı seçildiğimizde israfsız belediye ile bereketimizi artıracağız" dedi.

Kalaycı "Biz Yalova'da Belediye Başkanlığını almak için gece gündüz çalışacağız ve başaracağız, gece uyurken bile plan proje içerisinde Yalova'mıza neler yapabilirim derdinde olacağız. dedi”

Gece gündüz milletimize gerçekleri ve hizmet anlayışımızı anlatacağız’ diyen Kalaycı; sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Yapacağımız hizmetlerde adil ve adaletli olacağız. Yalova ilimiz Murat kalaycı farkı ile Türkiye’nin örnek ili olacak inşallah. Bizim anlayışımızda Şeffaflık, Adalet ve Hesap verme var. Hakkı üstün tutarak, halkımızın yanında olmaya ve dürüst belediyecilik anlayışını Yalova halkına göstereceğiz. İfadeleri kullandı."

Kalaycı; Belediye başkanı olarak seçildiğimizde Sosyal belediyecilik anlayışıyla önceliğimiz emeklilerin yanında olmak ve bunun için her bir emeklimize aylık 500 TL gıda yardımı ve yanında kış ayında 650 TL doğalgaz desteği vereceğiz. Ve yine Belediyemizde emeklilerimiz için %25 su indirim sağlayacağız. Şehir dışından ilimize gelecek emekliler için uygun fiyata misafirhane hizmete sokacağız emeklilerimiz aileleri ile birlikte refah huzur ve rahat bir tatil imkanı sunacağız. Her şeyi devletten beklememek gerekir dedi”

Kalaycı ; Kimsesizlerin, evsizlerin, sokak çocuklarının ve muhtaç erkek ve kadınların barınma ihtiyaçlarını karşılamak, Fakir, muhtaç ve yaşam mücadelesi veren her kesime destek vermek gerekir. Sosyal Belediyecilik anlayışı oturduğun yerden sadece emlak vergisi almak değildir yol yapmak değildir çöp toplamak değildir. park, bağ, bahçe düzenlemek değildir. bunların yanında her kesime hizmet edebilmek önemlidir. ifadeleri kullandı”

Kalaycı; Yalova halkının rahat bir şekilde ulaşabileceği bir çok bölgeye Yalova halk ekmeği büfeleri kuracağız. ekmeğin tanesini 6.50 kuruştan vereceğiz. Eğer Allah nasip ederse “Hasta yakınları için Yalova araştırma hastanesi yakınlarına misafirhane kuracağız. ve daha bir çok projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız dedi”

Murat Kalaycı - İş Adamı

1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş Aslen baba ocağı Rize, Ardeşen yukarı durak köyündendir. 40 yıldır Yalova ilinde ikamet etmektedir.

Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Kardeşler grup inşaat oto kiralama alanında faaliyet gösteren ve 2015 yılında bu yana şirketin yönetim kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Aynı zamanda Yalova adalet birlik partisi il başkanı görevini sürdürmüş ve bir çok sivil toplum kuruluşlarında faaliyet göstermiştir. Bugün Yalova belediye başkan adaylığına taliptir.

MURAT KALAYCI YALOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir