ADALET BİRLİK PARTİSİ İL TEŞKİLATLANMALARINDA SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYOR

6 Kasım günü, Aksaray İl Kongresini de tamamlayan, Adalet Birlik Partisi, 33 ilin kongrelerini resmi olarak tamamladı.

Aksaray İl Başkanı Suzan Süslü, İl Kongresi bitiminde, planlarını anlattı. "Partimizin Aksaray İl Teşkilatını bugün itibariyle, resmi olarak tamamlamış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Sözlerine devam eden Süslü "Güzel ülkemiz ve Aksaray ilimiz için, çok güzel planlarımız var. Halkımızın kalkınması, bizim ilk hedefimiz. Bütün  planlarımız, bu doğrultudadır." ifadelerini kullandı. 

Suzan Süslü "Aksaray'ı, bulunduğundan daha da ileri taşımak için, birçok planımız var. Mesela, ilk önceliğimiz, son dönemde de sıkça konuşulan konulardan olan tahıl meselesi. Bizim bulunduğumuz bölge tahıl yetiştirmeye çok elverişli ve biz de bu durumdan, olabildiğince fazla faydalanacağız. Çiftçimize destek olarak, tarım arazilerimizi arttıracak ve doğru ekim, doğru sulama, doğru nadas yaparak üretim oranlarını yükselteceğiz. Gençlerimize, kendilerini geliştirebilmeleri adına yeni kapılar açacağız. İlimizde, kimsesi olmayan yaşlılarımıza destek olmak için planlarımız var. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız ve tüm üyelerimizle birlikte, çok güçlü projelerimizi geçekleştirmek adına, Sayın Başkanımız İrfan Uzun ile beraber yol almaktan onur duyuyoruz. Artık, ülkemizin bir değişime ihtiyacı var ve biz "Değiştirmeye Geliyoruz" dedi.

İl teşkilatlarını son hız tamamlamaya devem eden Adalet Birlik Partisi, genel seçimde, oy pusulasında yer almayı garantilemiş gözüküyor. Önümüzdeki hafta içi, 4 ilin daha kongresini tamamlayacak olan parti, Aralık aynın ilk yarısında, seçime girebilme şartı olan 41 ili bitirmiş olacak. 

İl ve ilçe teşkilatlanmalarını son hız tamamlayan Adalet Birlik Partisi, Aralık sonuna doğru Büyük Kongreye gitmeyi planlıyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir