Liderler oylarını kullandı Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun oyunu kullandı

irfan uzun

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçim’inde liderler oylarını kullandı.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İrfan Uzun, İstanbul Büyükçekmece Adem Çelik İlkokulunda oyunu kullandı. Basına verdiği demeçte "Demokrasi kazansın" ifadelerine yer verdi.

SEVCAN UZUN

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçim’inde liderler oylarını kullandı.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İrfan Uzun, İstanbul Büyükçekmece Adem Çelik İlkokulunda oyunu kullandı. Basına verdiği demeçte "Demokrasi kazansın. Türk demokrasisi adına hayırlısıyla iyi bir geleceği Rabbimden diliyorum, Rabbim Ülkemizi ve Milletimizi korusun” dedi. Devamında "Temennim odur ki, akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz için, Türk demokrasisi için hayırlısıyla bir geleceği Rabbimden niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin hiç endişeye kapılmadan akşam saat 17.00'ye kadar oylarını kullanmaları, Türk demokrasisinin gücünü göstermesi bakımından çok çok önemli" ifadelerine yer verdi.

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İrfan Uzun eşi Sevcan Uzun, Büyükçekmece Atatürk mahallesindeki konutundan çıkarak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu kullanacağı Büyükçekmece Adem Çelik Ortaokulu'na geldi. Burada Uzun’u AB Parti Genel Başkan Vekili Murat Yavuz, AB Parti Kurucu üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Aksoy ve AB Parti İstanbul İl Başkanı Mustafa Şükür Aycı karşıladı. Okul içinde İrfan Uzun çocuklara diyaloglar sağladı. Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, eşi Sevcan Uzun ile birlikte 1095 numaralı sandıkta oy kullandı.

Kimliğini çıkararak oy kullanacağı sınıfa giren Uzun, İlk Önce hanımlar diyerek eşi Sevcan Uzun hanım’ın oyunu kullanmasını bekledi. Sırası geldiğinde burada sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Pusula ve mührü alan Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun kabine girerek oyunu kullanırken, Sandığa geldiğinde Ülkemiz ve Demokrasimiz adına hayırlı olsun diyerek zarfı atan Uzun imza işleminin ardından açıklamalarda bulundu.

 

TÜRK DEMOKRASİSİ ADINA HAYIRLISIYLA BİR GELECEĞİ YÜCE RABBİMDEN NİYAZ EDİYORUM. RABBİM ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ KORUSUN. DAHA ÇOK UZUN YOLUMUZ VAR

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı Uzun, "Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için sandığa yansıyan Milletimizin iradesisin ülkeye yansımasıdır.

 

Vatandaşlar Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İrfan Uzun’a yoğun ilgi gösterdi. AB Parti Genel Başkanı İrfan Uzun, burada vatandaşları selamlayıp, sohbet etti. Ayrıca, çok sayıda yerel basın mensubu da Uzun'un oy kullanmasını yakından takip etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir